Az Európai Tanács ülésén Brüsszelben tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár csütörtök este megbeszélést folytatott – közölte Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár az MTI-vel.

A két néppárti politikus áttekintette a csúcstalálkozó napirendjén szereplő témákat, különös tekintettel az Ukrajnában kialakult helyzetre.

Orbán Merkellel találkozott

Szijjártó Péter elmondta: a tárgyaláson Orbán Viktor miniszterelnök megerősítette, hogy Magyarország egy olyan demokratikus Ukrajnában érdekelt, amely tiszteletben tartja a nemzeti kisebbségek jogait.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Remélem, beszámolt a Kancellárnak, mennyire örült, hogy Janukovics elfogadta tőle a a focirelikviákat, és hogy együtt kívántak működni a demokrácia tökéletesítésén.
Rákérdezhetett volna Merkel, hogy az ő fényűző életéről mikor mutatják be a videókat, mit az elbukott barátjával tették!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
a képen szerintem eléggé töri a németet, lehet éppen oroszról fordít.
nezelodo
Remélem, beszámolt a Kancellárnak, mennyire örült, hogy Janukovics elfogadta tőle a a focirelikviákat, és hogy együtt kívántak működni a demokrácia tökéletesítésén.
Rákérdezhetett volna Merkel, hogy az ő fényűző életéről mikor mutatják be a videókat, mit az elbukott barátjával tették!
bakegya
Merkel se tudom mit vesződik egy ilyen újmagyar hazárdjátékossal!Ja,hogy ő még nem lakott vele egy barakban? -ja,hogy a magyarokat sem zavarja,hogy ez a furmányos hazugovics ... tárgyalgat még mindíg és még meddig, a magyar diplomácia nevében-és minden döntő esetben egyedül,a mihaszna fidessnyiksereggel a háta mögött?
Megígér ez a haldoklóknak is mindent-aztán meg a nyakukra lép-talán tessenek visszanézni az elmúlt huszonötévét ennek a jánuszpofával kampányoló hazaárulgatónak.
A kancellárasszony úgylátszik nem követi milyen módszerekkel ritkítja folyamatosan nem csak a magyarok demokratikus jogrendjét,de a többpártrendszerét is,mert már csak a fidess -a templomosok-a újólag a jobbik csapatai szabadságharcolhatnak-jobban járnánk ha a SIMICSKÁVAL TÁRGYALGATNA a német állam is ,kölcsönhatékonyabb lenne putyin is..DDD- TRAGIKUS AZ A MOCSOK AMIBEN A MAGYAR NÉPET DAGONYÁZTATJÁK HATÁRAINKON BELÜL-DE TÚL IS!
IKOR ÉS MILYEN ÁRON UNJÁTOK MEG EZT A TÚRÁZTATÁST!
Desischado
Én nem ülnék le vele beszélni, a Kancellár asszony nagyon megtisztelte!
Igazi Trebics
Osztán közös közlemény, egy szál se?
Kölcsönös nagyrabecsülés?
A közös célokban való egyetértés, egymás támogatása?

Hajjajjajj! Nekünk már harangoztak!!
Yoda69
Micsoda? Eddig azt mondta a taho hogy nekunk nincs kozunk Ukrajnahoz. Miert nem merte ezt Merkel asszony szemebe mondani?
Persze putyinnak a total ellenkezojet fogja mondani. Ekkor hazug disznot is regen lattam mar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.