Ukrajna ismét atomhatalom szeretne lenni. Az ukrán parlamentbe két törvényjavaslatot is benyújtottak, amelyek azt célozzák, hogy Ukrajna ismét atomhatalom lehessen, mondja fel az atomfegyverek elterjedését akadályozó szerződést. „Az atomfegyverrel rendelkező állam státuszának” visszaszerzésére irányuló javaslatot Julia Timoszenko Batykivscsina és Vitalij Klicsko UDAR nevű pártja nevében adták be. Ukrajna korábban önként mondott le atomfegyvereiről még 1994-ben. Cserében az úgy nevezett budapesti nyilatkozatban az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Oroszország vállalta az ország határainak garantálását. Ukrajna, a Krím elcsatolása és Nagy-Britannia, valamint az Egyesült Államok tétlenkedése nyomán joggal érezheti, hogy becsapták.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@bárzongora: Ne ábrándozz. Soha nem kapjuk vissza. Nem kellett volna beszállni a "Drang nach Osten"-be!
bárzongora
Nem ábrándozom. A címbéli felvetés képtelenségére utaltam.

Nem kellett volna beszállni. De valahová, vagy ide, vagy oda be kellett szállni. Akkor az látszott a kisebbik rossznak.
Senara
Jövő hét elején megkapják , pénteken vagy szombaton , barmok minek nekik ? Putyin fenyegetni ?
dömdödöm
kérdés az hogy a krim népszavazással önként vált le ,mert ebben az esetben nem áll fent a 94-es budapesti szerződés megsértése , ukrajna a krími népszavazást nem ismeri el ,moszkva viszont legitímnek tekinti , usa , eu szintén nem ismeri el a népszavazás legitimitását és orosz számlák befagyasztásával szankcionál ,
Szóval ebből bármi lehet , harc esetén az oroszok olyan haditecnikai fölénnyel rendelkeznek ami egy részének a mozgósításával 3 nap alatt képesek átvenni
az ellenőrzést egész ukrajna felett .Esetleges nato beavatkozás esetén az elmúlt 70 év legnagyobb európai háborúját eredményezheti és és egész Ukrajna mellett Magyarország is hadszintérré változik . A Europai békés együttélés érdekében a konfliktusnak csak diplomáciai megoldása lehetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.