Vagyonosodási vizsgálat indulhat Kőhegyi István, az MSZP baranyai szervezetének egyik vezetője ellen, akinek 49 milliós adósságból 70 milliós vagyona lett.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kár hogy a lőrinc gyerek fénysebességűen gyors meggazdagodását nem vizsgálhatja a NAV. Valaki letiltotta őket. Azt is tudom hogy ki.
hattorihanna
Ó,és még mennyi helyen vizsgálódhat/na/ a kedves NAV...
Dr. Felipe
Kár hogy a lőrinc gyerek fénysebességűen gyors meggazdagodását nem vizsgálhatja a NAV. Valaki letiltotta őket. Azt is tudom hogy ki.
karma1
Nana, hogy a NAV nem rohan vizsgalni a sokkal nyilvanvalobb vagyonosodasokat, mint pl. lorinc barat, orban vitya, levai aniko, esatobbi, esatobbi
kkalman
Megint a kis halra sikerül ráugrani. A pártsemleges NAV ha politikusról van szó, mindig csak balra mozdul.
joopapa
Nem tudom ez a pénz honnan van lehet törvényes is de lehet nem, de a mészáros löci vagyonhoz képest elenyésző és ott tudjuk hogy nem tiszta valami! De mint tudjuk kampány van és ez jól jött! hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/felcsut-polgarmestere-meszaros-lorinc-orban-stromanja/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.