Egy nappal halála előtt még beszélt Welsz Tamással az az újságíró, akinek az üzletember másnap akarta hivatalos iratokkal bizonyítani, hogy semmi köze azokhoz a hatalmas botrányt kavart útlevekhez, amikből állítólag többet is találtak az üzletember otthonában – írta a Blikk.

A lap szerint György Zsombor már jóval a botrány előtt ismerte Welszt, a tragédia előtti napokban többször is beszéltek.

Nem lehet kizárni, hogy valami különös dolog történt Welsz Tamással, bár pár napot még biztos várni kell a hivatalos orvosi szakvéleményre.

A Magyar Nemzet Magazin újságírója szerint Welsz azt hihette, hogy így vagy úgy, de megússza ezt az ügyet.

- Welsz Tamás nem volt rosszindulatú ember, de szerette a pénzt. Nehezen szembesült azzal, hogy falakba, akadályokba ütközik és szerintem nem az a típus volt, aki adott esetben börtönbe vonult volna. Ennek ellenére korai lenne tényként kezelni, hogy öngyilkos lett – mondta György.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Érdekes, hogy ilyen különös halálesetek mindig fidesz uralom alatt történtek, szocik alatt sosem. Előző regnálásuk idején magasrangú rendőrtiszteket öngyilkoltak, nehogy kiboruljon az olajszőkítő bili, most meg erejük teljében levő fiatalemberek sorra halnak "természetes" halált, nehogy a fideszmocsok kiderüljön. Igazi maffiamódszerek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@rézfánfütyülős: Frei könyve, a 2015 is erről szól.
A miniszterelnök oligarchái hogyan nyúlják le a nekik megtetsző üzleteket, hogyan élnek Monacoban, Svájcban villáikban...
összefogás
Emberek, Torgyán, Szájer robbantások (maffia banda) okai összefüggenek a FityeSSesekkel. A MORI gyilkosságok! Most is ugyan az a banda van hatalmon!!!
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
összefogás
@Macskaszem: TELJESEN IGAZAD VAN!!!
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
valentin641
Nem kiderülni semmi a Welsz Tamással kapcsolatban,mint ahogy amit nem akartak nyilvánosságra hozni,vagy titkosítottak,vagy agyonhallgattak.
Desischado
Az biztos, hogy nem természetes halállal halt meg! Abszurditás, ami itt folyik! Al Capone, vagy Don Corleone jöhetne tanulni hozzánk, sajnos!
1magyar
Érdekes,hogy a Sólymot megengedték neki, sőt jól jött a sok pénzért visszavásárolt Malév bezárása neki, érdekes nem?
Mai napig nem értem miért kellett visszavenni a Malévot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.