Kövér László szerint a választóknak, különösen a bizonytalanoknak az eddigi kormányzati teljesítmények alapján kellene dönteniük arról, melyik politikai erőre adják voksukat az április 6-i szavazáson.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Milyen igaz! Csak érezzék a saját bőrükön a maffia kormány tevékenységét!
Pisti271
Elég nap mint nap látnom az üres újságosbódét, ahol több mint 30 évig vásároltam.
kkalman
"...a második Orbán-kormány onnan igyekezett pénzt elvenni, ahol eddig senki sem kereste, így a multiktól, a nagy, monopolhelyzetben lévő szolgáltatóktól és a bankoktól."
:a második Orbán-kormány onnan igyekezett pénzt elvenni, ahol eddig senki sem kereste, így a multiktól, a nagy, monopolhelyzetben lévő szolgáltatóktól és a bankoktól."
Akik azonnal elvették az emberektől, ezért a mondat helyesen így hangzik: ...a második Orbán kormány onnan igyekezett pénzt elvenni, ahol eddig senki sem kereste, így a szegényektől, a rokkantaktól, a minimál bérért vegetálóktól.
bretagne
Van bizony támpont! És úgy fognak szavazni!
bakegya
A NAGY FÜLKEFORRADALOM-VISZ EL TÉGED ÉS A BITANG HAVERJAID IS-HA ESZE LESZ A MAGYAR NÉPNEK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.