Becsődölni látszik a bezenyei Eurovegas-projekt. A hatalmas kaszinóváros építése már évek óta húzódik és tulajdonosi perek is hátráltatták az indulást. A projektcég legnagyobb tulajdonosának, az osztrák kavicsbárónak is titulált Hans Asamer cégbirodalmának összeomlása úgy tűnik maga alá temette Közép-Európa legnagyobb turisztikai beruházását. Immár végleg meghiúsulni látszik a magyar-osztrák-szlovák határ közelébe megálmodott kaszinóváros, az Eurovegas a Győr-Moson-Sopron megyei Bezenyén. A korábbi – módosított – tervek szerint mintegy félmilliárd euróra tervezett beruházás első ütemét idén tavasszal kellett volna átadni, de a hatalmas területen ma is csak néhány – immár üres – konténeriroda található.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
akkor most itt az idő gyorsan egy új (persze visszamenőleges) törvényt hozni, hogy minden terület és ott lévő biszbasz a szerencsejáték-mutyi kasszájába vándorolhasson.
(rohadt kevés az idő, de azért majd csak megoldják valahogy)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.