Az ellenzéki pártok egy része nyilvános, élőben közvetített vitát követelt a június 9-i választások előtt az állami televízióban. Nesze nektek, megkapjátok: másfél órát adnak a 11 EP-listavezetőnek, így mindenkire juthat akár nyolc perc is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
35 éve megy a VITA! Tettek kellenek már!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
C_3PO
35 éve megy a VITA! Tettek kellenek már!
Béla333
Ha az ellenzék úgy látja, hogy az erőfölényét felhasználva olyan feltételeket DIKTÁL a királyi TV, ami az érdemi vitát lehetetlenné teszi, akkor kollektívan távol kell maradni ettől.
Persze mennyire egyszerű jó szokásukhoz híven a DK-soknak MP-t sározni, hogy kierőszakolta, de tudhatta volna...stb,stb.
Miért nem állnak mellé és közösen követelik az érdemi vitát?
Horizont
@kereső: Valahogy csak ki kéne taposni az MTVA-tól a dolgokat. Nem kevés pénzünkbe fájnak...
kereső
@Horizont: Igen, ki "kellen" taposni, de közben nem kéne lejáratni még jobban a dermokráciát...mi az??kérdezi az eccerú...mert a Kutya párt javaslata meg egyszerúen viccnek is rossz. Mindenki elmondhatja a szinpadon a "véleményét"...má bocsánat, de én nem mindenkire akarok szavazni június 9.-én, ( a "mindenki nem is választható), hanem azokra a pártokra, azoknak a pártoknak a "véleményére, álláspontjára", akikét ismerem. Azok közül szeretnék választani, nem a "mindenkiből".
Horizont
@kereső: Hihetlen hogy milyen ország lettünk itt semmi nem működik normálisan és (szinte) senki nem normális. Drága szép emlékű átkosom úgy visszasírlak :)
Dr. Proktor
Önmagát alázza az az ellenzéki párt amelyik elmegy egy ilyen álvitára!
Vagy már elég nekik az egy palack ásványvíz és a két pogácsa amit eléjük tesznek?
Igazat adok Magyar Péternek és az MKKP-nak hogy távol maradnak ettől a közcirkusztól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.