"A Belváros új köztere kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást nyújt" – írta sokat ígérően a Facebookon a videója alá Rogán Antal. Nem is kellett csalódnunk.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@dömdödöm: Te az V.ker-ben van lóvé. lásd: tanyaprogram :-) Tehát Rogán jól teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mobil123: Ezt hozta össze a tanyaprogramból? A tanyákon küszködőknek meg coki, gondolom. Ez a fontos, az Olimpia park a fővárosban, stadion, kisvasút, reptér Felcsúton. Tudják ezek, hol a legnagyobb a szükség, és oda rohannak a segítséggel. A Jóisten meg csak bámul, hogy neki aztán már semmi dolga itt, a Fidesz mindent elintéz helyette is.
dömdödöm
@nemkati: betegek váll felett ezek . Svájcot építenek pakisztáni életszinvonal mellett :-( :-( :-(
nemkati
@dömdödöm: Egyébként nem kéne, hogy ezen kiakadjunk, elvégre ez egy fejlett ország, a 21. században, és az ilyen események örömmel kéne minket eltöltsenek. Csak engem borzasztóan felháborít, hogy azoknak, akik csúsznak egyre lejjebb, akiket a Fidesz kormány tett tönkre, vagy a Fidesz kormány működése következtében elvesztették munkahelyüket, segélyüket, ellátásukat, megélhetésüket, semmi segítség nincs az állam részéről, csak elvonás, megvonás, ellehetetlenítés.
dömdödöm
@nemkati: ja ja . fényezik az almát miközben tudják hogy belül már rohad
miközben nincs pénz az emberekmilliók nélkülöznek egyik napról a másikra élnek és napról napra növekszik mindazoknak a száma akinek teljesen kilátástalanná válik a helyzetük . Ezt a tényt sajnos ezek nem tudják tudomásul venni és meghozni a szükséges intézkedéseket . :-(
Desischado
Nemkatival egyetértek, aljas dolog, hogy itt fényezik magukat, közben rengetegen nélkülöznek. Nekem smittpali mellett rogánné őnagysága tetszett, de jó, hogy neki csak ennyi az összes gondja! Vajon azok a gyerekek akik éhesen feküsznek le, azoknak a szülei mit szólnának erre? Az is találó volt, amit Dömi írt, hogy 500 négyzetméteren Svájcot építenek, közben meg pakisztáni körülmények vannak. Alja egy hulladék banda, az biztos! Engem valahogy a balogh főesperes álkeresztényre emlékeztet, aki a Hiltonba vitte a szegény gyerekeket vacsorázni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.