A Fidesz szóvivője szerint "a Gyurcsány-koalíció" kormányra kerülése esetén újra kitenné az országhatárra a magyar föld eladó táblát.

Zsigó Róbert keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a mostani választások tétje a magyar vidék és gazdák számára, hogy hagyják-e, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak, amikor kiárusították és spekuláció célpontjává tették a magyar termőföldet. Szavai szerint az akkori vidékromboló politika miatt egész térségek néptelenedtek el, és szűnt meg a mezőgazdaságban számos munkahely.

A Gyurcsány-koalíció programjában feketén-fehéren most is ott áll: hatályon kívül helyeznék a földtörvényt és lehetővé tennék a külföldi társaságok földszerzését – emelte ki a Fidesz szóvivője, aki szerint 2014. május 1-től csak az új földtörvény és az ugyanilyen erős parlament védheti meg a magyar termőföldet.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@taglo: Maximálisan egyet értek!!! Visszakapnák a régi művelői, amiket a narancssárgák és rokonaik vettek tőlük el. Pl. A felcsúti juhász szerintem magyar ember...A Magyar csapat rabolta ki folyamatosan az elmúlt 4 év alatt az egyszerű magyar embereket, megfosztva azokat az addigi megélhetésüktől. Családbarát kormány?!Magyart a magyarral szembe állítani?! Mennyi magyar családot zsákmányoltak ki, magánnyugdíjak lenyúlása, földek elvétele, dohányboltok elvétele,s hát Matolcsi forint akciói!...Nem a külföldi magyarok se...t kellene fényezni, hanem azokét az országon belül élő emberekét, akiknek a megélhetését, boldogulását kellene célként kitűzniük, hisz belőlünk élnek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Tán fosik a fidesz, hogy a csókosoknak nem marad föld?
excep
Es ezt ezzek a fergek mondjak? Mert nem arrol a rengeteg adorol pofaznak amit vikinek koszonhetunk
Desischado
Nehogymá! Mit akartok? Nincs igaza a mi igazmondó, tisztességes kormányunknak, hogy védi körömszakadtával a földeket Gyurcsányéktól? Legyetek már belátóak! Még a végén nem a csókos műkörmösök gaál noémik, palcsó tamások kapnák a földet, hanem azok, akik megművelik! Hát nem érthető, hogy ebbe a banda nem nyugodhat bele? Akkor mivel fizetnek a nyaloncoknak?!
kkalman
A fitymasznak a Gyurcsány már téveszmének tűnik. Semmi mást nem tudnak csak gyurcsányozni, holott az ellenzéki kormányváltók vezetőjét Mesterházynak hívják. Ez miatt a tudathasadásos állapot miatt nem áll ki vitára a csúti atamán. És ez miatt mondanak egyre nagyobb marhaságokat, hazudnak egyre nagyobbakat.
Yoda69
Nagyon fosnak a fijjuk, hogy visszaveszik az orban-oligarchiak altal elrabolt foldeket es azoknak adjak akik megerdemlik es meg is muvelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.