MSZP: a CÖF szakértője alapvető jogi tételekkel nincs tisztában, avagy politikai okokból hazudik. Sérelmezik a Civilnek Öltözött Fideszesek (CÖF), hogy Mesterházy Attila személyiségi jogi pert indított ellenük a bohócos plakátok miatt, azt állítják, hogy közszereplő esetén nincs helye személyiségi jogvédelemnek, tévednek, vagy hazudnak - írja közleményében az MSZP.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Pisti271
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ahogy szablyafűrészünk rávilágított civilbe öltözött besúgók...
Pisti271
Egy újszülöttnek minden vicc új, de ilyen jó nevet még nem hallottam a CÖF-re. :)
nemkati
A képviselőnek mindent nem kell eltűrni. Például ha hazugságot állítanak róla, azt nem hogy nem kell eltűrnie, hanem perelhet. Bajnai is megnyerte az összes libás pert azokkal szemben, akik hazugságokat állítottak róla.
bakegya
Ez egyértelmű-és aki rosszulimádkozik, nem szolgálja hűséggel a maffiát az röpül,nem a Kanári -szigetekre!@coyote3: egyenesbe állami -és nemzetbiztonsági kockázatossággal a zsebében,minden szakmai indoklás nélkül,mert ahoz már szakismeret is kellene hogy megfogalmazza akár személyesen az elbocsájtó szép üzenetet.A taktika ismert,már 25-éve ki lett gyakorolva ennnél a garnitúránál is.
Hellcat
Fizetett fideszes ganészóró banda...mert csak a szardobálásra képesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.