A magyar gazdaság nagyon rossz helyzetben indult 2010-ben, és azóta sem ment semerre. Közben a többiek a régióban még gyorsabban maguk mögött hagytak, a kevésbé tehetős magyarok pedig még szegényebbek lettek. Beszéljenek helyettünk a számok! Bemutatjuk az Orbán-kormány teljesítményét, első rész.

Forrás: index.hu
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ennyi...itt minden le van írva...Tessék elolvasni mindenkinek...csúnya tények bizonyítják, hogy NEM TELJESÍT az ország jobban...egy inkább zuhanás...és ez mind a fidesz és a hozzánemértő kormányzásuk eredménye. Lehet károgni fidesznyikek, hogy emútnyócév blabla...meg mocskos EU...Nem...kátharmados többséggel "felruházott" 4 év alatt ezt érték el...a nagy büdös semmit sőt még annál is kevesebbet. Államadósság a csúcson az EUR meg több mint 40 forintot romlott 4 év alatt...a többi táblázat meg benne van a cikkben. Gratulálok...menjetek békemenetelni a gazdasági mutatók ellen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.