Paks bővítése megmutatja, hogy a Fidesz vezetői mennyire szűklátókörűek, illetve, hogy mennyire hülyének is nézik a magyar embereket – foglalható össze Szél Bernadett véleménye az Orbán–Putyin megállapodásról. Az LMP társelnöke a Heteknek adott interjújában azt is elmagyarázta, hogy miért nem akarnak összefogni sem a Fidesszel, sem a szocialistákkal. A válasz egyik fele, hogy azok, akik közösködtek a „kartellpártokkal”, így példának okáért az FKgP és a SZDSZ, a frigy következtében az enyészeté lettek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
csak nem eggyeztetek meg a fidesszel???
bretagne
Álmodik a nyomor. Bár nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
perfekt
Szent Kleofás---Szél-mint kormányerő--ne röhögtess már..te ott csak kávét főzöl majd!
Senara
A válasz egyik fele, hogy azok, akik közösködtek a „kartellpártokkal”, így példának okáért az FKgP és a SZDSZ, a frigy következtében az enyészeté lettek. ...Mi vaaaaaaan ?Eddig hol élt ? Mit olvasott 20 évig pravdát ? Miről beszél Torgyán a Fideszt juttatta hatalomra és tényleg az enyészetté lettek , Orbán bán kivette alóla a pártot ahogy megtette a keresztényé lett párttal is . Lehet most ők kapnak egy kis koncot mert keresztbe tettek Orrán ellenfeleinek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.