Az Országgyűlés mentelmi bizottsága bizonyítani nem tudja, de megállapította, hogy fennáll annak a gyanúja, hogy Simon Gábor eltitkolt százmilliói összefüggésben állnak országgyűlési képviselői, illetve MSZP-elnökhelyettesi tisztségével. A többi közt ezt tartalmazza a testület által hétfőn elfogadott jelentés, amely az Országgyűlés honlapján olvasható.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez jo, bizonyitani nem tudjak, de mar az is eleg a vadhoz ha ugy gondoljak.
Legkozelebb majd szemszin alapjan csukjak le az embereket, mint a nacik.
nyanya001
Bizonyítani nem tudják, de jönnek a választások
és addig is tartsuk életbe azt ami nincs !
Igazi fideszes maffia módszer!
Csizmás Kond
Viszont azt, hogy nem a tanári fizetéséből van azt igen...ha pedig nem tanári kereset akkor azt a politikai karrierje alatt tehát összefüggésben a funkcióival szerezte.
nehogymá
amikor polgármestert az éppen aktuális kormány szine miatt választanak az ugyan olyan politikai számitás ,mert azt hiszi akkor jobb lesz ha nem ellenzéki a vezetés. minden egyes képviselőnek nem csak a javadalmazása származik a státusából hanem kapcsolati tőkéje is,amivel rendesen (vissza is) élnek.
Nil
Majd kreálnak valamit - Rákosi szellemében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.