Az Országgyűlés mentelmi bizottsága bizonyítani nem tudja, de megállapította, hogy fennáll annak a gyanúja, hogy Simon Gábor eltitkolt százmilliói összefüggésben állnak országgyűlési képviselői, illetve MSZP-elnökhelyettesi tisztségével. A többi közt ezt tartalmazza a testület által hétfőn elfogadott jelentés, amely az Országgyűlés honlapján olvasható. A dokumentumból kiderült az is, Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke a bizottsághoz intézett válaszaiban „durva, kioktató stílusban olyan kérdéseket taglalt, amelyek nem képezték tárgyát a vizsgálatnak”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
és mit irt ?kioktató?tán nem azt merészelte üzenni,hogy köze nincs a pénzekhez?ahhh,micsoda modortalan fickó. pedig ugy de ugy megtudták volna izzasztani...a fütéssel. amugy belenéztem megint,tisztelt "nem leszünk gyarmat" jellige. Velencei tavi bringa út uniós pénzzel, megújul a győri onkológia egy milliárd forintból ami teljes egészében uniós pénzből lesz. halohalo betették a lábukat.nem kéne odamenni tüntizni?
Dr. Felipe
A fideSSes mentelmi bizottság a tonyó vagyonosodásával foglalkozzon mert ez a dolga. Mesterházyt hagyják békén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.