Az index ma reggel kirakott egy érdekes új blogot: Bukott nemzetek érdemes rajta elgondolkodni, így a választások előtt néhány nappal! üdvözlettel jpapp A lényeget jól kifejezi az egyik komment: "GonoszMostoha 2014. 04. 01. 09:23:00 Mindegyik párt hazug, korrupt, a saját anyukáját is eladja néhány morzsáért, ha a hatalom a kezébe jut. Irány külföld, inkább ott robotoljon minden magyar, itthon meg egye meg egymást a sok rohadt politikus! Remélem, annyi dolgozó sem marad az országban, aki egy vacak kenyeret megsüssön nekik, bárki is legyen hatalmon. Az egész ország egy második mohácsi pusztulás, ott is ugyanígy marakodtak az urak, egy újabb jobbágyfelkeléstől féltve a saját penészes életüket és a más bőréből véréből kipréselt vagyonukat, ezért inkább feláldozták az országot. Minden ugyanúgy megy, mint egykor, csak a technika változott és eltelt közel 500 év. Mohács óta rohad ez a nemzet, csoda, hogy idáig kibírta, igaz, már erősen felhígult állapotban. "

Feltöltő: jpapp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
"Kinek a felelőssége, hogy Orbán rendszerét nem lehet leváltani?"

Borzasztóan egyszerű a válasz: a választópolgárok felelőssége. A választópolgárok többsége ugyanis vígan tapsol a jelenlegi kormányzáshoz. Ez van, ez az ország ennyit érdemel. Nyugaton jobban szeretik a demokráciát, nem dőlnek be a populizmusnak, ezért jobb országuk van, mint Magyarország valaha is lesz.
taglo
A Mi -felelőségünk ,MAGYAROKÉ- mert,gyávák ,és megalkuvók vagyunk,féltsük a családot ,a munkahelyet,a gyerekeket,az unokákat , és inkább tűrünk ! És még felelőssek ,a határon túli ,honfitársaink,akik ,honosításért ,utlevélért,letelepedésért ,ELÁRULNAK-minket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.