Az ATV törvénysértően közölt politikai reklámokat a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerint, ezért a testület keddi ülésén eltiltotta a kereskedelmi televíziót a további jogszabálysértésektől és több mint egymillió forint bírságot szabott ki a tévécsatornára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tudomásul kell venni, hogy csak a Fidesz jobboldali reklámjai adhatók le!
Ez csuti szarka demokráciája !
Szemetek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem csak az élőadás miatt büntették meg, de a politikai vitákat sem engedélyezték. Még a Kúria sem. Az egyetlen objektivitásra törekvő tévével ezt csinálják, ugyanakkor a köztévé nem mondja be a jobboldal "csúnya" ügyeit, és hetekig reklámozta a Mo. jobban teljesít szöveget... stb.

A baloldalon is vannak "megtévedt" emberek, és az elmúlt időszakban is nagyon sok hiba volt, de ma, ahova nézek a közéletben, ott mocsok van, már kezd összeállni egy nagy mocsárrá, csak leterítik, nehogy észrevegyék az emberek.
human
@nyanya001: Ok, van gerincük a goj motorosoknak és még van némi fogalmuk a sajtószabadságról is. Azért az "Adj gázt!" megmozdulásuk gyomorforgató volt.
Hellcat
És a lézerjaninak volt pofája kijelenteni, hogy fair a kampány.
nyanya001
@human: Nagy a baj ha már a GOJ motorosok is az ATV mellé állnak !
Csak ezt akartam illusztrálni !
Pisti271
Az ATV már megint rá fog faragni.
Ismét kampányvideót adott, és még sokszor fog a héten,
a Havas kormányt reklámozta! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.