Budai irodaházat vesz az állam a Fővárosi Törvényszék egyes egységeinek elhelyezésére, a vásárlásra legalább 1,7 milliárdot költhetnek. A kormány ismét megcsapolta a költségvetési tartalékot, több mint egymilliárd forinttal, ebből 400 millió jut egy fogászati magáncégnek. A Fővárosi Törvényszék egyes szervezeti egységeinek elhelyezése érdekében irodaházat vásárol az állam, a kinézett ingatlan Budapest, II. kerület, Tölgyfa utca 1-3. szám alatti Margit Ház. A költözést és ingatlanvásárlást a "bírósági eljárások hatékonyságának javításával" indokolják. Az épületet a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. fogja megvásárolni, erre az Országos Bírósági Hivatal által rendelkezésre bocsátott 1,7 milliárd forinton felül költhetnek az MNV ingatlanvásárlásokra szánt keretéből is – derül ki a kormány mai határozatából. Az adásvételi szerződést április 15-ig kell megkötni, a tulajdonjog megszerzésének határideje június 30.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"...400 millió jut egy fogászati magáncégnek. "- Akkor még is lesz a békemenetes fogatlanoknak ingyér fogászati kezelés???
Desischado
Milyen jogon mernek még most is, a választások előtt pár nappal is RABOLNI?! És még ők dumálnak Simonról, aki lehet, hogy ártatlan! Mocsks rablóbanda!!! hogy szakadna rátok az ég!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.