A nemzetgazdasági miniszter Pasa Park-i ingatlanja két helyiséggel nagyobb a korábban bevallottnál. A portál szerint hétfőn még csak egy 137 négyzetméteres lakás szerepelt a január 31-én beadott nyilatkozaton, de keddre bekerült még egy teremgarázs és egy tárolóhelység is, 41 négyzetméterrel növelve a teljes ingatlan nagyságát. A 444 szerint Varga 2010 óta nem írta bele ezeket a vagyonnyilatkozatába, a helyiségek most szerepeltek először.

Forrás: index.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akkor ide is! Mire ez a nagy kapkodás? Pár napja Rogán, ma Varga javította ki a vagyonnyilatkozatát. Félnek, hogy 6.-a után már nem lesz módjuk javítani? Menteni a menthetőt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Hellcat: "2013-ban a fidesz frakcióvezetője, polgármester és országgyűlési képviselő, melyekért már csupán 1,7 milliót képes összekaparni" - ez Rogán Tóni

Melyik poziciójára gondolsz??? ogy -i képviselő és polgi nem lehet, tehát jó nagyot kell húzni a nadrágszíjon... Vagy sok-sok baráti kölcsönre lesz szükség a többszázmilliós törlesztésre, meg a gyereke k luxus-táskáira, óráira, Cilike cipőire,..

A volt asszony hallgatásának áráról nem is beszélve.

Szóval xarban lesz Tónink, ha a barátok nem segítenek a millákkal...
hattorihanna
Süllyed a hajó,fiúk???De jó is lenne... :-)
Hellcat
@soljanka: Az a baj a rogán nem fog bukni mert a média a fidesz maffia kezében ők meg kimosdatják a szarból...pedig ez még nyilvánvalóbb ügy mint a Simoné...
soljanka
@hattorihanna: mega LOL :) :) :)
nem tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek.
hattorihanna
@soljanka: Sajnos én sem.Mivel a mi pénzükkel dobálózik a két kisgyerek,annyira nem vagyok vidám.De ha már a humorunkat is elveszítjük akkor mi értelme élni,nem igaz? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.