A nemzetgazdasági miniszter Pasa Park-i ingatlanja két helyiséggel nagyobb a korábban bevallottnál. A portál szerint hétfőn még csak egy 137 négyzetméteres lakás szerepelt a január 31-én beadott nyilatkozaton, de keddre bekerült még egy teremgarázs és egy tárolóhelység is, 41 négyzetméterrel növelve a teljes ingatlan nagyságát. A 444 szerint Varga 2010 óta nem írta bele ezeket a vagyonnyilatkozatába, a helyiségek most szerepeltek először.

Forrás: index.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akkor ide is! Mire ez a nagy kapkodás? Pár napja Rogán, ma Varga javította ki a vagyonnyilatkozatát. Félnek, hogy 6.-a után már nem lesz módjuk javítani? Menteni a menthetőt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Basszus! Ilyen emberek vezetik az országot, akik egy egyszerű űrlapot képtelenek helyesen kitölteni.
Meg még a legegyszerűbb számtani műveletekkel sincsenek tisztában.
Vagy nem jártak első osztályba, ahol az 1+1-et tanulták...
Manhattan
Akkor ide is! Mire ez a nagy kapkodás? Pár napja Rogán, ma Varga javította ki a vagyonnyilatkozatát. Félnek, hogy 6.-a után már nem lesz módjuk javítani? Menteni a menthetőt?
soljanka
@Manhattan: nem hiszem, hogy félnek, csak hát épp hazugságon kapták őket tehát maszatolnak kicsit. mert mégis csak választás lesz...
Figyeld meg 6-a után őket, ha nyernek! Beleröhögnek az emberek képébe, megvonják a vállukat osztjónapot.
bögöly
A Fidesz távolról sem a szívem csücske,de ez a cikk már szánalmas.
Nem írta be a sufnit,meg a parkolóhelyét??
Silány egy elégtétel..

Ui:- a teremgarázst ne misztifikáljuk ,nekem is van a teremgarázsban egy megvásárolt helyem,de nem az egész az enyém!!
vukkocska
@soljanka: Ha nem ő lenne az ország pénzügyi tudora, csak piti kis csalónak nevezném. Beírta, mert f...sik, hogy ő is lebukik, s úgy gondolta, inkább gyorsan módosítja. Ennek semmi köze a becsülethez.
mekkelek
@bögöly: mit gondolsz, egy vagyonosodási vizsgálat során neked el kellene számolnod azzal hogy honnan volt rá pénzed? Ezeknek az adófizetők pénzéből van mindenük, egy fillérig elszámoltatnám az összeset az utolsó gyufaszálig, pártállástól függetlenül.
soljanka
@bögöly: Nem írta be a sufnit,meg a parkolóhelyét??
Silány egy elégtétel..

Kis cuki vagy :)
ha Vargának sufnija lenne, akkor nem látta volna szükségesnek, hogy ilyen hirtelen - Rogán haverja buktája után, meg a Pasa lakópark nevének felmerülése folytán - változtasson az atombiztos bevallásán.
análisdrabális
@bögöly: Agyhalott! A fidesznek kb. 1.000.000.000 simon ügye van. De te meg a szintén agyhalott haverjaid szavazzatok zázrivecre, had maradjon a stadionos maffia hatalmon. Legalább a baksis meg lesz.
soljanka
@análisdrabális: "zázrivecre" - na eztet nem értem... Lemaradtam valamiről?
análisdrabális
@soljanka: Nagyon le vagy maradva. Talán emigrálj Iránba.
bögöly
@análisdrabális: Ha ideges vagy,szedjél hangyát!DD
soljanka
@análisdrabális: Tényleg... Persze hogy olvastam már az eredeti nevét, de nem maradt meg. Ő nálam nem éri el az ingerküszöböt.
Hellcat
Mehet ő is a Rogán mellé a Simon sorsára...Ha a Varga nem is...de ha a Rogán marad szemrebbenés nélkül a pozíciójában akkor ez egyértelműen bizonyítja mit épített ki idehaza a fidesz.
soljanka
@Hellcat: "2013-ban a fidesz frakcióvezetője, polgármester és országgyűlési képviselő, melyekért már csupán 1,7 milliót képes összekaparni" - ez Rogán Tóni

Melyik poziciójára gondolsz??? ogy -i képviselő és polgi nem lehet, tehát jó nagyot kell húzni a nadrágszíjon... Vagy sok-sok baráti kölcsönre lesz szükség a többszázmilliós törlesztésre, meg a gyereke k luxus-táskáira, óráira, Cilike cipőire,..

A volt asszony hallgatásának áráról nem is beszélve.

Szóval xarban lesz Tónink, ha a barátok nem segítenek a millákkal...
hattorihanna
Süllyed a hajó,fiúk???De jó is lenne... :-)
Hellcat
@soljanka: Az a baj a rogán nem fog bukni mert a média a fidesz maffia kezében ők meg kimosdatják a szarból...pedig ez még nyilvánvalóbb ügy mint a Simoné...
soljanka
@hattorihanna: mega LOL :) :) :)
nem tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek.
hattorihanna
@soljanka: Sajnos én sem.Mivel a mi pénzükkel dobálózik a két kisgyerek,annyira nem vagyok vidám.De ha már a humorunkat is elveszítjük akkor mi értelme élni,nem igaz? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.