A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke levelet váltott Kövér László házelnökkel, minek eredményeképp április 4-én – hetven évvel azután, hogy életbelépett az a rendelet, amely zsidók számára előírta a sárga Dávid-csillag viselését Magyarországon – egy órára lekapcsolják a Parlament díszkivilágítását. Schmuck erre az egy órára a kampány felfüggesztését javasolja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Schmuck: "Kövér László példát mutatott emberségből és tisztességből" Azért a köteles kövér laca olyan messze van az emberségtől és tisztességtől, mint Makó Jeruzsálemtől!!!
Dr. Felipe
Nem kicsit nyalt be a kis "smukk". Helyezkedik rendesen.
evacica
Ezen a Schmuckon tényleg nem lehet kiigazodni, hogy hová is tartozik.Megjelenik a Pozsonyi pikniken haverkodik a baloldal majd látom Rogán oldalán, Vayna és neje oldalán most Kövérre mondja, hogy emberségből és tisztességből vizsgázott, hát ez egy kicsit erős Kövérre, én egyik jelzővel sem illetném Kövért rá egyik sem jellemző. Szóval ide is egy nyalás oda is egy nyalás ez a Schmuck gyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.