Hazánkban ismét több mint négy millió ember dolgozik, a rendszerváltás kezdete óta nem volt ilyen magas a foglalkoztatás aránya – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Szolnokon, a város ipari parkjában működő Ecseri Kft.-nél tett üzemlátogatása után.

Hozzátette: jelenleg 280 ezerrel többen keresnek, mint a kormányváltás előtt 2010-ben, és e munkavállalók fele – minden ellentétes állítással szemben – a versenyszférában teremtett állásokban tudott elhelyezkedni. Tíz év óta végre emelkedett a foglalkoztatottsági mutató a fiatalok körében is – jegyezte meg a politikus.

Kövér László megtekintette az alumínimot

A ceglédi központú családi vállalkozás, az Ecseri Kft., amely hazai és nemzetközi autóipari, gépipari-, és elektromos ipari nagyvállalatoknak gyárt alkatrészeket, mintegy 2 milliárd forintból hozta létre szolnoki üzemét. A telephelyen a 31 fős induló létszámot 2014 végéig 100-ra kívánják emelni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Naivitás azt hinni, hogy az emberek nem veszik észre saját magukról, hogy munkanélküliek vagy közmunkások lettek 4 év alatt. Azt lehet elhiszik, hogy csökkent az államadósság (pedig nőtt 9000 Milliárddal), de hogy nem élnek jobban azt már most is érzik a bőrükön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs megtekintette az alumíniumot. Első ránézésre színesfém tolvajnak nézném.
Törölt felhasználó
Biztos azt hitte, hogy ezüstrudak a simicskától:)
Desischado
@radios45: Nincs mit írnom, mindent leírtál, amit én is gondolok! Igen, érdekes, hogy itt ugyanazon cégek, negyedannyit fizetnek, mint az anyaországban! És sajnos, nem mindenki tud elmenni, mert azok kellenek, amiket felsoroltál! Itt csak a közmunka virágzik, 6 órában 40 000 ft-ért! Ebből hogy lehet megélni? Sehogy!
bretagne
@Cicamama55: Nagyon jó, hogy van humorod!
nezelodo
Na akkor jön az alumínium ipar államosítása, feltőkésítése, majd felhizlaltan pályázat nélkül való átadása a haveroknak. Putyinnal újra lehet éleszteni a Magyar-Szovjet Alumíniumipari Együttműködést, nincs új a nap alatt, ha már annyira összeborult vele Orbán. A MAL-nak véletlenül annyi a birságuk, mint a vagyonuk, szóval ez egy sima államosítás.. A felszámolt Bakonyi Bauxitbánya felszámolása (helyének sóval való behintése) pedig csak néhány tucat lakatot jelent a bejáratokon, na meg őrzés-védést, a bányászok munkanélküliségét, (hogy meglegyen az egymilla új munkahely). Lehet, hogy csak turista látványosságnak szánják a bányát a fijjuk? Nem hiszem el. Eljön majd az idő amikor a törpék a bányában dolgoznak.
dr. prédikátor
A képen már látom hogy rátették a kezüket az aluminiumra is!!!A lézerjani mikor akarja megvenni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.