A szavazatok közel negyedének feldolgozásával végeztek. Az országos listákra leadott szavazatok 22,72 százalékos feldolgozottságánál a pártlistákra leadott szavazatok száma a következő: 1. FIDESZ-KDNP...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Ha ez így marad, akkor többen vannak akik mutyisztánból hasznot húztak, mint a szegények. Épelméjű, máról holnapra élő ember nem szavazott rájuk. Ezek szerint ők vannak kevesebben. Egy biztos. Ezek a maffiózók most olyan vérszemet kapnak, hogy ilyen fingatást, amit ez a hülye nép fog kapni négy évig, na ilyet még nem látott a vén Európa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@pityuka: Nem mondom,hogy tetszik,de sajnos igazad van.Szívunk,mint a torkosborz.
karma1
@pityuka: Ez csak csalassal sikerulhetett, mert en a kiterjedt barati koromben es a csaladomban meg nagyitoval sem talaltam fideSS-est, es vannak meg igy joparan... Na persze, ha orban kijelentette, hogy 8 millio szavazot var...! DE HONNAN?

Megneznem a finkelstein bankszamlajat ezutan a "mukodese" utan...
Dr. Felipe
@pityuka: Az biztos, sokkal nagyobb szívatás lesz mint az első négy évben mert már nincs semmi tartaléka az országnak, csak az emberektől tudnak elvenni és most már a fideSSre szavazó nyuggerokat is megfogják szívatni mert kell a lóvé a rablóbandának.
hattorihanna
@karma1: Úgyanígy látjuk mi is,mindenki azt mondta a környezetemben,ráadásul munkából kifolyólag nagyon sok emberrel beszélek nap mint nap,hogy soha többé fidesst.Valami nagyon nem stimmel itt az biztos..Úgy gondolom egyéként hogy nagyon sokan nem mentek el szavazni egyáltalán sajnos.
karma1
Nekem csak az nem tetszik, hogy az Unio sehol, smmilyen formaban nincs jelen (tudom, leszamitva a kirendelt megfigyeloket) , de ezek a megfigyelok kb. annyit ernek, mint halottnak a beontes... Ha nem kaptak fel a fejuket a fideSS nyilvanvaloan mindenkit a valasztasi hirdetesekbol valo kizaras miatt, akkor mit varhatunk? Akik szotlanul neztek vegig, hogy ejszakankent letepik a nem-fideszes kampanyhirdeteseket, akiknek nincs velemenye a lathatoan koncepcios perekrol, azoktol most mi a turot is varunk?

Odaraktak oket mamelukoknak,. Nemzetkozi megfigyeles kitikkelve...;-((
darwin
@Dr. Felipe: Ezt a sok nyugdíjas birkát nem tántorítja el semmi Orbántól.Még verheti is őket,az sem számít.A sok 80 feletti,akinek az IQ-ja 80 alatti ,meg az erdélyi magyarok eldöntik,hogy mennyit ehetünk az elkövetkezendő években.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.