Egyelőre 98%-os feldolgozottságnál úgy néz ki 24 szavazattal van kétharmada a Fidesznek. A döntés Kunhalmi Ágnes körzetén múlik és azon a 22 szavazaton amivel fideszes ellenfele vezet. A maradék száz szavazatban, vagy a körülbelül 400 érvénytelen szavazat átvizsgálásán könnyen megfordulhat a körzet, de ilyen fordulatra nem lett volna szükség, ha nincs az Együtt 2014. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A biznisz pártok többszörösen csaltak, és se kivizsgálás, se estleges felelősségre vonás!
laszlobihari
@bencemacska: A biznisz (business) pártok nem csaltak! csak azt tették amivel megbízta őket a gazdájuk! Most majd mehetnek kézcsókra-pacsira, a kamu nav ellenörzés után.
bencemacska
@laszlobihari: Szerintem azt kapták utasításba, hogy a törvényi feltételeknek megfelelően induljanak el X forintért! Azt nem hiszem, hogy az is benne volt az utasításba, hogy másolják le egymás ajánló íveit.
Az igaz, hogy a lehetősége kódolva benne van a törvényben!!!
bakegya
Elvtelenül csak nagypártra kellett volna minden ellenzékben lévőnek voksolni-erre hivatkozva jelentette ki a fürer-Európa láthatja és meggyőződhet róla hogy Magyarországnak erős kormánya és annak erős pártja is van-HÁT VAN--
eredendő technológiájával forgácsolta szét -így nyírta ki röhögve a pozícióját veszélyeztetőit...a hülye magyarok meg bedőltek a trükközésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.