Schiffer András – bár többször is megpróbálkozott vele – képtelen volt elfogadtatni véleményét Kálmán Olgával, miszerint nem a Szabadság téren felállítani tervezett német megszállási emlékművel kellene most foglalkoznia az ellenzéknek, hanem a csúfos vereséggel, melyet vasárnap elszenvedett. A műsorvezető nem értette, hogy a politikusnak a szoborállítás miért nem kabinetkérdés, Schiffer pedig kikérte magának, hogy kérdezője a Jobbik véleményéhez hasonlította az ökopártét.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azt hiszem, ebben a riportban egymas mellett beszeltek el, mert valahol mindkettojuknek igaza volt, ebbol a beszelgetesbol csak ket frusztralt szemely lepett ki, pedig tobb is kijohetett volna a riportbol.

Mostanaban ugy erzem, hogy Kalman Olga eleg sokat valtozott, es a vitapartnereit nem tenyekrol, allitasokrol kerdezi, sokkal inkabb elvi kerdesekrol ami miatt a riportjai elveszitik az eletszeruseguket.

Ebben az esetben azert inkabb Kalmannak adnek igazat, mert a szoborallitas kesz, MOSTANI teny, amirol MOST kell beszelni, mielott a kormany felallitja, felavatja, satobbi, de az LMP vesztesenek okait ugyis sokaig, sokan es nagyon sokfele szempontbol , gumicsontkent fogjak ragogatni,... (Megint ahelyett, hogy a BEFEJEZETT, megvaltoztathatatlan multon nyammognanak, nezhetnenek valami praktikus tennivlo utan is, van eppen eleg megoldando kerdes a kovetkezo 4 evre is.)
hattorihanna
Igen,Olga asszonyról már néha nem tudni melyik oldalon is áll... :-)
JAJMÁR
@karma1: 22:21 Én sem értettem Schiffert, mert szerinte ez már hisztéria, ami a szobor körül történik. Mondta, az ellenzéki vezető akkor, amikor tudjuk, hogy a "Húsvét után visszatérünk rá" választ adta a Miniszterelnök a Mazsihisz levelére. Ehhez képest elkezdték a munkálatokat. Ki csinálja a hisztit?
levarosbukta
@hattorihanna: Többször megírtam már, hogy Kálmán Olga egyszerűen felkészületlenül néha meglepően ostobán kezeli le a riport alanyait. Ha tényleg csak egy kicsit utánanézne annak amiről beszél felmoshatná a padlót egy-két emberkével. De rendre alul marad a vitákban.
soljanka
Schiffer mondjuk mesélhetne a kampány-vagy a pártpénzek eredetéről is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.