Zugló fideszes polgármestere elvesztette a választást saját kerületében. Szerinte a Ron Werber-féle gyűlöletkampány áldozatává vált. Luxusautójával, sok pénzével foglalkoztak a lapok, és nem azzal, hogy miket tett a zuglóiakért - mondta egy interjúban-

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szegény ember, zokogva együttérzek vele, csak nehogy bepereljen a hozzászólásomért. Annál inkább sajnálatos a bukás, hogy a nyáj átjelentkező lapokat, és utazást nem kímélve önzetlenül ingyen rohant szűkebb hazájából rá szavazni Zuglóba. És lám milyen hálátlanok a temérdek jócselekedete ellenére a helyiek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Papcsók! És mi a helyzet Finkelstein, és Birnbaum eftássaiddal?? he??
Fradigege
Papcsák szabolcsi. Ide csak sokat jött keresni. Annak idején Baktalórántházán sündörgött.
Desischado
@m.macskosz: Sajnos, igazad lesz macsek!

Szegény papzsák, zokog a szivem érte! Hát milyen mán, hogy nem lehet tovább rabónyi a nípet! Azt a kis zsugácskát hagyhatták vóna nekije!!!
Nesze neked!!! He he he!!!
nezelodo
Végigolvasva értetlenül nézem, hogy a zembereket muszáj akaratuk ellenére boldoggá tenni, mert nem ismerik fel saját érdekeiket sem. Még jó, hogy elmúltak azok az idők, amikor a jótevőket megkötözve rabláncon vezetgetik a népek, hogy keresztre feszítsék, így Húsvét táján!
Örüljenek a kerület lakói, hogy törődtek velük, nehogy korgó gyomorral, menjenek szavazni az import jótevőjükre. (Azért itt is ráírhatták volna a szlovák kötözött sonkára, hogy Nemzethy Önkormányzati Sonka, 999 Ft. ugyanannyi, mint a gaz multinál felirat nélkül, pedig ez a szívüknek kedves, hazai üzletlánc.)
Ráadásul keresztényi cselekedet, hogy a vidék, akárcsak nehéz időkben a kerület segítségére sietett, önzetlenül, és rohant Zuglóba szavazni, "belátása szerint". (Aki nem ide ment az Csepelen szavazott).
Ha ezt szegény fater megérhette volna, nemcsak két zsák krumplit küldött volna mint 56-ban az éhező Pestieknek, hanem ő is fölkerekedett volna családostúl, erősíteni a hívő keresztény oldalt a szavazatával. Ugye milyen szép lelket építő történet? Boldog lehet a nyáj, hogy ilyen vezetői vannak!
dömdödöm
@nezelodo: ez a vidámpark bosszúja volt ,nem a miénk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.