Zugló fideszes polgármestere elvesztette a választást saját kerületében. Szerinte a Ron Werber-féle gyűlöletkampány áldozatává vált. Luxusautójával, sok pénzével foglalkoztak a lapok, és nem azzal, hogy miket tett a zuglóiakért - mondta egy interjúban-

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szegény ember, zokogva együttérzek vele, csak nehogy bepereljen a hozzászólásomért. Annál inkább sajnálatos a bukás, hogy a nyáj átjelentkező lapokat, és utazást nem kímélve önzetlenül ingyen rohant szűkebb hazájából rá szavazni Zuglóba. És lám milyen hálátlanok a temérdek jócselekedete ellenére a helyiek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na...ha az ország nem kért a szocikból akkor zugló sem kért belőled...
nezelodo
Szegény ember, zokogva együttérzek vele, csak nehogy bepereljen a hozzászólásomért. Annál inkább sajnálatos a bukás, hogy a nyáj átjelentkező lapokat, és utazást nem kímélve önzetlenül ingyen rohant szűkebb hazájából rá szavazni Zuglóba. És lám milyen hálátlanok a temérdek jócselekedete ellenére a helyiek!
bencemacska
Ez az egyetlen öröm a választáson. Elég baj az, hogy a lista 60. helyéről bejutott! Így marad képviselő, és a vele járó mentelmi joga. Nem lehet megtámadni az aljas húzásai miatt
dömdödöm
a sárkányfűárús és süsü a sárkány :-)
bencemacska
Pedig adott a nyugdíjasoknak - az önkormányzat nem tudom milyen keretéből - 4000 FT értékű erzsébet utalványt.
Senara
Szerintem polgármesterség jobban jövedelmezett neki mint a parlamenti "éhbér" .Polgármesterként "gazdálkodhatott", mert pártunk és kormányunk átvállalta a "veszteséget "
Dr. Felipe
Pedig hozott magával 700 embert is de ez sem volt elég. Gondolom az tetszett volna papzsák elvtársnak ha mindenhol csak simonnal foglalkoznak ő meg szépen meglapulva mutyizott volna tovább.
coyote3
Hülyék ezek a zuglóiak! Ez a papcsák nevű egy nagy munkabírású zseni! Aki egy év alatt egy bojtárral 160 misit keres adózás után azt nem lett volna szabad elhajtani...:)))))))))))))))))
dömdödöm
Ha magához tért a sokkból javaslom vonszolja le magát a bácskai utcába pár bőrönd pénzel és adja oda kiosztásra mert a kerületében élő emberek egyre többen úgy le vannak csúszva hogy ilyet még a világ nem látott :-(
amaramaistanna
Üdvözlöm a zuglóiakat! Értelmesen és ésszel elküldték Papcsákot.Akit feltehetően ősszel is elzavarnak majd.
bencemacska
szavazok!!!@amaramaistanna: Köszönöm. Mondtam, hogy én ennek érdekében még Belzebúbra is
bencemacska
@amaramaistanna: No, ez nagyon csúnya lett.

Helyesen: Köszönöm. Én Papcsák elzavarása érdekében még Bezebúbra is szavaztam volna!!!
bencemacska
@dömdödöm: Igen, 1972. óta. /Füredi lakótelep/
dömdödöm
@bencemacska: szintén zenész de pár éve elköltöztem a kerület egy melegebb égtájára
:-)
bencemacska
@dömdödöm: Neked is ajánlom Hellcat-nak (ma,16:27) küldött linket!
m.macskosz
Üdvözlöm a zuglóiakat, de sok jóban ők se reménykedjenek, ahogy a csepeliek se! :(
A fidesz meg fogja büntetni a renitens kerületeket.:(
Leshetik, hogy kapnak-e pénzt, nyernek-e majd az uniós pályázatokon, stb.:(
NE LEGYEN IGAZAM!
bencemacska
@m.macskosz: Igazad van! Majdnem "tetszik"-t nyomtam, de nagyon furcsának találtam!
dömdödöm
@bencemacska: megnéztem ,és hallottam az ügyről
figyelj ! becsületsértésért bárkit fel lehet jelenteni legyen az kommentelő vagy akár szóban hangozzon el tanúk előtt . Más kérdés hogy polgi mesternél ez nem szokás mert ahogy az olga mondta tűrniük kell a negatív kritikát úgy ahogy örülnie kell a dicséreteknek is ( már ha volt ilyen ) mert amikor megválasztották ezt aláírta . Képzeld el azt hogy egy focimeccsen a bíró gyakorlatilag feljelenthetné az egész stadionban lévő
ősszes nézőt a meccs után becsületsértésért :-) A miért nem állítod ki te g@ci ! A k____
va a__ádat !!! helyett hogy hangzana például „kedves bíró úr, volna olyan szíves a játékos arca elé tenni a piros lapot ilyen durva belemenés után?"

Hogyan kapta meg a kommentelő adatait úgy hogy sem a szolgáltató és senki nem adta ki ? Úgy hogy a nyomozóhatóság feljelentés alapján kikérheti , ha pedig fű alatt szerezte meg akkor a központi szolgáltatónál elhelyezett szerverekről IP alapján a szóbanforgó sértett valamilyen távközlési kapcsolatán esetleg a nemzetbiztonsági hivatalon keresztül megszerezte . Az már jogi kérdés hogy ezt indokoltan legálisan vagy nem legálisan ( indokolatlanul és törvénysértően ) adták ki :-(
bencemacska
@dömdödöm: Ha végig hallgattad, akkor tudod, hogy a Népszava nem adta ki a neveket, de volt olyan online felület, amelyik kiadta. Legnagyobb pechje annak volt, aki ugyanazon a néven kommentelt a Népszava online-on, mint ott, ahol minden további nélkül kiadták a neveket!
Egyébként rágalmazás a feljelentés!
dömdödöm
@bencemacska: hát erre nem tudok mit mondani , max tanulságot lehet belőle levonni
fals e -mail cím ,fals regisztráció , akkor a nevekkel sem tudnak mit kezdeni és valós adatok csak a szolgáltatónál vannak IP alapján .
bencemacska
@dömdödöm: A szolgáltatók is szolgáltatnak!
Pálinkafőző Rézüst
Papcsók! És mi a helyzet Finkelstein, és Birnbaum eftássaiddal?? he??
Fradigege
Papcsák szabolcsi. Ide csak sokat jött keresni. Annak idején Baktalórántházán sündörgött.
Desischado
@m.macskosz: Sajnos, igazad lesz macsek!

Szegény papzsák, zokog a szivem érte! Hát milyen mán, hogy nem lehet tovább rabónyi a nípet! Azt a kis zsugácskát hagyhatták vóna nekije!!!
Nesze neked!!! He he he!!!
nezelodo
Végigolvasva értetlenül nézem, hogy a zembereket muszáj akaratuk ellenére boldoggá tenni, mert nem ismerik fel saját érdekeiket sem. Még jó, hogy elmúltak azok az idők, amikor a jótevőket megkötözve rabláncon vezetgetik a népek, hogy keresztre feszítsék, így Húsvét táján!
Örüljenek a kerület lakói, hogy törődtek velük, nehogy korgó gyomorral, menjenek szavazni az import jótevőjükre. (Azért itt is ráírhatták volna a szlovák kötözött sonkára, hogy Nemzethy Önkormányzati Sonka, 999 Ft. ugyanannyi, mint a gaz multinál felirat nélkül, pedig ez a szívüknek kedves, hazai üzletlánc.)
Ráadásul keresztényi cselekedet, hogy a vidék, akárcsak nehéz időkben a kerület segítségére sietett, önzetlenül, és rohant Zuglóba szavazni, "belátása szerint". (Aki nem ide ment az Csepelen szavazott).
Ha ezt szegény fater megérhette volna, nemcsak két zsák krumplit küldött volna mint 56-ban az éhező Pestieknek, hanem ő is fölkerekedett volna családostúl, erősíteni a hívő keresztény oldalt a szavazatával. Ugye milyen szép lelket építő történet? Boldog lehet a nyáj, hogy ilyen vezetői vannak!
dömdödöm
@nezelodo: ez a vidámpark bosszúja volt ,nem a miénk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.