A Magyar Liberális Pártot (MLP) vezető Fodor Gábort a Demokratikus Koalíció (DK) semmiféle formában nem kérte fel, hogy csatlakozzon a frakciójukhoz - közölte a DK szóvivője szerdán az MTI-vel. Gréczy Zsolt azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Fodor Gábor találkoztak egymással, de azon a beszélgetésen semmiféle felkérés nem hangzott el. Fodor Gábor ezt megelőzően azt közölte az MTI-vel, hogy Magyar Liberális Párt hivatalosan szerdán kapott felkérést a Demokratikus Koalíciótól arra, hogy Fodor Gábor csatlakozzon a frakciójukhoz, de a Liberálisok ügyvivő testülete az ajánlatot nem tartja elfogadhatónak.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Hellcat: Hát igen. Már nem emlékszem melyik választás után - mert hát ő mindig ott volt-, az országgyűlési képviselők béremelésének megszavazása után azt nyilatkozta:

"ez szükséges és elengedhetetlen volt, mert meg kell nézni, hogy az európai parlamentek képviselői mennyit keresnek, és ahhoz képest a magyar képviselők fizetése nagyon el van maradva" - természetesen nem szó szerint idéztem. Akkor Fodor épp SZDSZ-es volt.
Na én akkor ábrándultam ki belőle.
Hellcat
@soljanka: Akkor is csak a képviselői fizetések miatta aggódott gondolom a többi elmaradás nem zavarta...
soljanka
@Hellcat: Hát igen. Arra nagyon emlékszem, hogy a "Tallózó" hetilapban olvastam - jobbra fent volt a cikk.( nagyon megmaradt bennem, mert iszonyúan felháborított) De azt nem tudom,hogy a Tallózó honnan vette át. De onnantól Fodort -és az SZDSZ-t is - leírtam.
Most meg megint ott van a parlamentben. Vitya, Kövér, Deutsch voltak a barátai...
F_Viktor
@Hellcat: Bajnaival mi a helyzet? Parazita? :-)

@soljanka: Emlékeim szerint hasonlót 1999-ben, vagy 2000-ben Twitter Tomi (is?) mondott.
tavaszi
...a zakkant milliárdos még annyit sem tud,hogy csak egy pártban ülők alkothatnak frakciót...fodorka eleve nem lehet frakció tag...nem tagja a DK-nak...de semmi gond...lehet akciózni tovább...sok kiütött horda népség.
vukkocska
@tavaszi: rosszul tudod. Ha egy listán indulnak, akkor alkothatnak egy frakciót is. Az más kérdés, hogy most a Fidesz hogy próbálná megakadályozni a frakció alakítását, de hát ezek a visszamenő hatályos törvényalkotásban úgy is nagyok. Gyurcsány és közted pedig az a különbség, hogy ő milliárdos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.