Sopronkőhidán akar raboskodni a hummeres gázoló. Thomas B. beadta kérelmét a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságához – írja a Blikk.

A lap szerint a felesége, Martina szinte minden héten látogatja, de a rendszeres találkozók komoly költséget jelentenek az asszonynak, ráadásul az előzetes letartóztatásban lévő férfi a gyerekeivel még így sem találkozott.

- Ügyfelem feltehetőleg az elsőfokú bírósági eljárás végéig még Szegeden marad – erősítette meg információikat dr. Buza János, a férfi ügyvédje. Hozzátette: kérte orvos szakértő bevonását, mert arra kíváncsi, hogy védence reakciója megfelelő volt-e azok után, hogy rálőttek. Ő ugyanis úgy gondolja, a lövések miatti stressz elhomályosította az osztrák férfi tudatát, ennek pedig köze lehet a gázoláshoz – olvasható a Blikkben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
...és panaszkodott a jakuzzira is, mert nem jó a hőmérséklete...

Komolyra fordítva: Irány Szibéria! (napi kettőezerért)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Csizmás Kond: Én csak mondom, mit kéne tenni az ilyenekkel, de magam még egy legyet sem tudok lelkifurdalás nélkül agyonütni.
Tegnap hallottam viszont, hogy egy háromszoros gyilkos esetében kifogásolják, hogy
az élete végéig tartó büntetést nem szabad kiszabni. Mert hogy nem szabad tőle elvenni a reményt, hogy ne frusztráljuk "szegénykét"!
Na, itt már azért elszakad a cérna!
lenhardtibolya
Elképesztő, hogy egy agresszív gyilkos még válogat, hogy melyik börtönben szeretne "pihengetni". Éppen az ilyeneket kellene átadni olyan országoknak, ahol olcsóbban tárolják őket...
Cicamama55
Luxus kocsira telik, vonatjegyre nem?! Ingyen jegyet a transz szibériai expresszre neki!
bett
Nem "teccik" nem kellett volna emberkedni az idiótának. kuss vagy esetleg kelet-szibéria fekete delfin...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.