Szinte mindenkiről gondoskodott Orbán Viktor és a Fidesz vezetősége: a parlamentből távozó 136 kormánypárti politikus közül csak 8 olyan akad, akinek még nem biztosították a megélhetését – írja a hvg.hu.

Pálffy István volt tévés műsorvezető az egyetlen ember, akiről mostanáig nem gondoskodtak a KDNP frakciójában. A TV2 egykori híradósa amolyan fehér holló, ugyanis a kormánypártokban az utolsó percig figyeltek arra, hogy a parlamentből kimaradó politikusaiknak valamilyen állást, egzisztenciát biztosítsanak – olvasható a hvg.hu cikkében.

„Egy közösség nem engedheti meg magának, hogy ne gondoskodjon azokról az emberekről, akik sokat tettek a szervezetért. Ezért a mi pártunk mindenkiről gondoskodik, aki csak megérdemli" – mondta a lapnak a Fidesz egyik vezető politikusa, aki nyomon követte a kormánypárti politikai elit terítését.

Ezt végül 87 százalékban sikerült megoldani, ugyanis a parlamentből kimaradt 136 képviselőből csak 18 olyat találtak, akinek nincs még valamilyen új posztja vagy önkormányzati széke.

Az összesítés szerint rájár a rúd a fidelitaszos politikusokra. Az ifjúsági szervezet elnöke, Ágh Péter egyéni győzelmet aratott, viszont sem Mihalovics Péter, sem Koszorús László nem kapott befutó helyet a listán. Mint korábban a hvg.hu megírta, a pártvezetésnek rossz véleménye van a Fidelitasról, úgy látják, a fiatalok a ciklusban inkább a posztok megszerzésével voltak elfoglalva, hanyagolták a szervezési feladatokat.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
"a pártvezetésnek rossz véleménye van a Fidelitasról, úgy látják, a fiatalok a ciklusban inkább a posztok megszerzésével voltak elfoglalva, hanyagolták a szervezési feladatokat."

De hát mit vártak. Ugyan ezt látták a "nagyoktól".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SpamKontroll
@Strong: Az is egy alkoholista.. Tiszta kiélt feje van...
F_Viktor
@Horizont: A hallgatás ára jelenti a "gondoskodást" fityeszéknél.
Desischado
Gondoskodnak róluk, nehogy el kezdjenek beszélni! De mi van azokkal, akik "büntiben" lesznek?
Strong
@SpamKontroll: ...tudod a sok munka tönkreteszi az embert...:-)
Amúgy megnéztem, és csúnyán piros a feje. : RAL 3000 (színű)

Tehát gyanítom, hogy iszogat...
Cicamama55
A Fidesz Megyei Közgyűlés is meneküléspont számukra,s akinek még ott sincs helye, átigazolhatnak a Jobbikba, esetleg az MSZP-be...
mariaberta
Gulyás Dénes is? Pedig olyan igyekvő volt. Most aztán kezdhet újra énekelni. Szegény.
Pálffffy most már nyugodtan ihat, senki nem szólhat bele.
A többi? Majd megoldják kecsketartással esetleg, vagy a legközelebbi trafikosztásnál kapnak egyet, esetleg földecskét, bár ahhoz meg kellene tanulni a földnek az ő megművelését.
De tudjuk, jó pap holtig tanul. Ja, nem is figyeltem az elbocsátottak között van KDMP-s?
Nekik viszont ez a közhely nem ismeretlen. Hajrá magyarok, hajrá kegyből kiesők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.