Nemcsak a Fidesz kampánya, de szimbolikusan Kósa Lajos tizenhat éves polgármestersége is véget ért szombaton Debrecenben, ahol Orbán Viktor kikérte a várostól a vezetőjét. Ugyan Debrecen a rendszerváltás óta a Fideszre szavaz, azért Orbán előtt egy verssel befenyítették őket, nehogy most vasárnap eltévesszék, hova tegyék az ikszet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Szegény debreceniek, elveszik tőlük a tündérlalát! Jó hír, hogy legalább lesz ideje lediplomázni, ha már olyan keményen számonkérik az ellenzéktől ugyanezt. Ha megtörténne a csoda, és Kósa diplomás lenne, tisztességes úton, nem amolyan Lasztoviczásan, ő lenne a csúcstartó a Tompikától átvéve a tanulmányi szabadság hosszában őrzött elsőbbségét.
human
@nyanya001: MI felénk is ilyen lelkületű a kormányoldal. Mondjuk a sajátjukat sem kímélik, ha nem úgy táncolnak ahogy a vezetés akarja.
nyanya001
@human: Egységben az erő !
És ezt a baloldal megtanulhatná végre !
human
@nyanya001: Már az is jó lenne, ha gondolkodnának mielőtt kinyitják a szájukat. Azért a fideszes tekintélyelvű rendszert nem kellene bevezetni. Nincs azzal baj, ha valakinek jobbító véleménye van. Meg kell vitatni. Én ebben hiszek.
kumming
@pityuka: "Szégyellem magam a debreceniek helyett is. "

Én helyettem ne szégyelld magad. Megteszem én magam is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.