Szombat reggel megjelentek a gépek azon a 452 hektáros földterületen, amelyen 21 évig vegyszermentesen gazdálkodott a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ, és amelynek a földkezelési jogát a társaság novemberben elvesztette. Most beszántják a növényeket, biztonsági emberek zárják el a földterületre vezető utakat. A Greenpeace válaszul beizzította a riadóláncot, többen elindultak Kishantosra.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Zsuga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
MIÉRT? ?? Biztos, "CSAK"! Mert megtehetik. Az arrogancia és a butaság párosult, ez az eredmény.
Tényleg érthetetlen, hogy normális nincs közöttük! Ez csak pusztán rombolás, aki ezt megteszi és megengedi az (...), érdemel. Helyrehozhatatlan károkat okoznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsuga
@bögöly: Talán kicsit félreértesz, mert én ennek ellenére is szimpatizálok Gyurcsánnyal. Ő azért kúrta el a dolgokat, mert nem volt eléggé raffinált és becstelen a politikai hatalom megtartása érdekében, mint jelenlegi ellenfele, aki mindezen 'jó tulajdonságai" mellett észbeli képességivel is alulmarad hozzá képest. Számomra - és még sok-sok ember számára - még nem minden az a képesség, hogy egy politikus alkalmas csupán szövegeléssel egy nagyobb birkanyájnyi tömeget meghülyíteni.
nemkati
@Zsuga: Hogy Gyurcsány " nem volt eléggé raffinált és becstelen a politikai hatalom megtartása érdekében, mint jelenlegi ellenfele", és nem volt olyan gátlástalanul harácsoló, és minden megalázottal szemben cinikus, azt aki reálisan akarja megítélni őt, világosan látja. Hogy az ellenfele, akarom mondani az ország ellensége miket tesz velünk 4 éve (és miket tett azelőtt is), azt ezek, akik nem képesek objektíven értelmezni a tényeket, ugyanígy nem képesek felismerni. Vagy, ki tudja, felismerik, látják, de szemet húnynak. Ezzel ugyanolyan szintre süllyednek, mint az, aki megalázza, kifosztja az országunkat. Ráadásul a mi nevünkben.
F_Viktor
@Zsuga: Gyurcsánynak nem sok köze volt a népszavazáshoz...
A 2004-es népszavazást eredetileg csak a kórházak privatizációjával kapcsolatban, a Munkáspárt kezdeményezésére írták ki.
A Magyarok Világszövetsége aláírásgyűjtésének sikeressége után került be a kettős állampolgárságról szóló kérdés, magát a népszavazást pedig Mádl írta ki.
Zsuga
@F_Viktor: Őszintén szólva akkoriban én nem foglalkoztam sokat a politikával, nem is volt rá ennyi időm, így csak annyi maradt meg, hogy melyik kormány alatt zajlott mindez, és még az, hogy Erdélyből hazatelepült ismerősöm is nemmel szavazott a kettős állampolgárságra! Az viszont biztos, hogy míg Viktort istenítik odaát, addig Gyurcsányt nagyon utálják. Ez lett így Viktorék egyik nagy sikertörténete a határon túliakkal kapcsolatban, és ezzel tették sok itthon élő magyar szemében ellenszenvessé a határon túl élőket is. Mert Viktorunk a feszültségek kiélezésében is élen jár, ha hatalmának megóvásáról van szó.
spu00
@Zsuga: Na, most akkor, hogy van az, miként kell eljárni, ha egy bérlet lejárt, nem hosszabbítják meg? Akkor Ön szerint a további 250.000 ha-nak a bérlője is jogosan maradhatott volna?, s a további 350.000 ha-nak a bérlői is maradhatnak majd, kb.350 bérlő, s ne kerüljön családi gazdasági bérletbe?, mely további 10.000 családé lenne.Lehet küzdeni ellene, de miért?
Zsuga
@spu00: Esetleg egy komoly indok, hogy miért nem hosszabbítják meg???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.