Mert az nem úgy van, kérem. Eddig lehetett úgy, de most majd másképp lesz. Nem úgy van, hogy a politikus elmondja a véleményét, elmondja a terveit és elmondja a nézeteit ellenfeléről, aztán a választó majd választ, bele a vakvilágba. Az csak volt. Most már nyilatkozatfegyelem van, lesz itt katonás rend. Majd a Civil Összefogás Fóruma tesz róla, hogy ha Gyurcsány Ferencnek nem tetszik Orbán Viktor, akkor nagyokat hallgasson az ügyben, pont úgy, mint mindenki más. Akinek nem tetszik, százszor leírja, hogy „Nemzeti Együttműködés Rendszere”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Mit ugrál itt ez a Gyurcsány? Egy milliárdos , aki baloldali akar lenni? Egyébként is ő fogja a legtöbbet keresni az új igazságos, országépítő parlamentben! Ez az önerőből lett milliárdos nehogy már itt ossza az észt! Nekünk a Fényességes Tekintetű Tolvaj Zsírdisznó kell!!! Stadionokat épít a népének, rezsit csökkent Manyup pénzt tüntet el... Trafik-és földmutyizik, Törvényeket szab magára és ülep tisztítóira, hogy ne csapjanak le rájuk a törvények.
Törvény elé Gyurcsányt, aki miatt tartunk itt, ahol...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Senara: Ez nagyon kemény,amit Király Béláról ír,igaz hogy az öreg Kenderesen ott kapaszkodott a koporsóba,mintha muszáj lett volna neki.
Senara
@hetöndöe: 1967 is alezredes volt , abban az időben , nagyon megfelelt a rendszernek ha akkor már alezredes volt 89 -ben valószínű leszerelték akkor kaphatott még egy csillagot . Nem tudtam róla semmit MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG keltette fel a figyelmem rákerestem csak őt találtam a többi tagot nem . -----www.zmne.hu/Forum/04negyedik/hiradok_.htm
laszlobihari
@karma1: Miért ment volna félre? Ez pont lukra(lyukra) ment, mint a golf! csak nem ütővel és labdával!
nemkati
@laszlobihari: Jájj, de szörnyű, hogy vízuális típus vagyok. :)
Desischado
@Senara: Nincs meg az oldal! errort, (hibát) jelez! Vajon kik távolíthatták el? Van egy tippem...
Gyurcsánynak a kiskörme többet ér, mint ez a vén nyalonc prof akárki, a gazdájával egyetemben. Gusztustalan ez a nyílt nyalizás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.