Június, augusztus, lángos, palacsinta, hekk – nagyjából ez jut honfitársaink eszébe a Balatonról. A Nyitott Balaton akció célja, hogy felhívja a figyelmet arra: a tó és környéke már régóta többet nyújt ennél, s már az első napsütéses napok is kiváló alkalmat jelentenek egy-egy balatoni programhoz. Közel 400 vállalkozás, nonprofit-szervezet fogott össze a Balaton körül a…

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Leakasztják a bazi bagy lakatokat a lekerített parti sávokról és 1200-ért besétálhatunk a partra,beledughatjuk az ujjunkat a vízbe ami.júúúúúújjjjjjjjj de hideg...
ProPeller Mariann
@bakegya: Nem muszáj a Balatonban fürdeni, egy csomó más dolgot is lehet csinálni, amit máshol is. Csak ott ugye van egy csomó jobbnál jobb szállás, amit ki lehet használni :)
Pl én ezt nézem, nem is vágynék bele a tóba, csak sétálnék mellette, a vizes dolgokat meg bent élvezném: glurl.co/wkupon
bakegya
Majd ha a nádasba hozott volna a gólya mint engem,kb 16negyed iziglen,akkor tudnád élvezni Középeurópa egyetlen és egyik legpompásabb selymes vizének hullámait is!!!
Számomra és az összes lányom részére is az egyik legsportosabb életteret, a magyarok tengerének természetes klímája és környezete adja.
A FENTI VÉLEMÉNYEM FENNTARTANI KÉNYSZERÜLÖK,UGYANIS AMI MÁR NEM A MIENK AZ A MÁSÉ-ÉRTHETI MINDENKI AHOGY AKARJA-A LÉNYEG A VILÁGON NEM IGAZÁN ISMEREK OLYAN TERMÉSZETES VIZET,MINT AHOL ÚGY LENNE LELAKATOLVA, LEKERÍTVE A PARTI SÁV MINT ITT!!!
Az ilyen olyan vállalkozások kéthónapig lerabolják,közösségi felületeinket is bódéundormányokkal betelepítve-aztán zárt kapuk-titkok kertjei...kérdezhetnék a sport és sajnos mára már megélhetési gondjaik enyhítésére horgászÓkat is.A LEGTÖBB HELYSÉGBEN KI VANNAK TILTVA...tÖBB HIGÉNIÁVAL RENDEZHETNÉNK A TERMÉSZET IGEN BÖLCS AJÁNDÉKAIT-EZ IS AZ A DOLOG AMI NEM PÉNZÉRT VOLNA,DE MÉGIS A LEGDRÁGÁBB-legalábis nekem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.