A sok teketóriázás után az elmúlt hónapokban végre elkezdték szétosztani azt a több mint százmilliárd forint uniós pénzt, amit az ivóvízminőség javítására fordíthat az ország. A kormány sok önkormányzattól elvette a döntést, hogy gyorsítsa a munkát, és állami felügyelet mellett választották ki, kire bízzák a munkát. Az eddigi nyertesek között ott van Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor vejének üzlettársa és egy vidéki fideszes képviselő vállalkozása is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@tivoli: Felcsigáztál!! Nem igen jut eszembe olyan letelepedni vágyó aki ebbe az országba nyomja a pénzt és itt is akarna élni. (az egy marha akkor már elnézést.)
tivoli
@Mobil123: Már megépült néhány lakópark a jövevényeknek. Luxus kivitelben.
nezelodo
"Mobil123
@tivoli: Felcsigáztál!! Nem igen jut eszembe olyan letelepedni vágyó aki ebbe az országba nyomja a pénzt és itt is akarna élni. (az egy marha akkor már elnézést.)"

Történt ehhez hasonló eset az ismerőseim között. Hitelt szándékozott a határon túl felvenni a sógoréknál, itthoni lakásvásárlásra. Mondták, azt megértik, miért náluk akar hitelt felvenni. Azt is megértik, hogy lakást akar vásárolni a hitelből. Csak azt nem értették, hogy miért Magyarországon szeretne vásárolni.
tivoli
@nezelodo: Magyarországon nagyon jól meg lehet élni, szép ország, természeti szépsége, vízkészlete igen vonzó. A megélhetés nem probléma, ha nem itt keresik meg a rávalót. Mert Magyarország csak a magyaroknak drága.
Pisti271
Víz az van. A minősége sem romlott.
A követelmény viszont nőtt, vagyis nem jó már ami eddig elfogadott volt.
Az a nagy kérdés, hogy hozzák ezt össze a rezsicsökkentéssel?
Ugyanis a tisztább vizet drágább lesz előállítani.
Az únió csak a berendezést fizeti, az üzemeltetést nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.