Megfontolná visszalépését a főpolgármesteri jelöléstől a szocialista Horváth Csaba, ha a baloldali összefogás olyan jelöltet találna, aki garantálná Tarlós István leváltását. Sajtóhírek szerint az MSZP az ügyben puhatolózó tárgyalást kezdeményezett az LMP-nél. Horváth Csaba ugyanakkor azt mondta, egyelőre nem került képbe olyan politikus vagy civil, akit támogathatnának a szocialisták párt. Az LMP társelnöke Schiffer András sommásan kabarénak és hülyeségnek nevezte az MSZP próbálkozását. Mint mondta, a 2006-os panoptikummal az LMP a főpolgármester választáson sem működik együtt. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@coni: az ő szájából hiteles amit mond ...hiszen mindég is vállalta zsidó származását ...és tovább megyek. egyik legjobb barátom akivel hetente kártyapartin vagyunk,ő is zsidó ,és ő is kabarénak nevezi amit itt holokauszt címen művelnek egyesek. mindegy mivel..csak a kormányba lehessen rugni. igy aztán nem is foglalok állást...elfogadom két érintett személy véleményét.
JAJMÁR
A Szél Bernadett is furán reagált, picit csalódtam benne, mert egyébként okos embernek tartom, ezt a döntését az LMP-nek pedig hibának. Persze, nem az újságon keresztül kellett volna...
jancsik68
@tavaszi: Van,aki vállaja származását,de te mit válalsz,mert olyannak ismertelek,aki erre képtelen lenne.Olyan vagy,mint Péter apostol,képes vagy gyávaságból az Ura háromszor is megtagadni!
tavaszi
@jancsik68: ...szerintem tévedésben vagy sem én téged ...de te sem engem nem ismersz. egyelőre úgy fest ,hogy mivel vállalom a jobboldaliságom,és keményen kimondom amit gondolok, ez itt biztositékokat ver ki. de ez engem apszolajte nem érdekel. megtagadni nem szoktam sem magam..sem barátaimat ...talán pont emiatt van köztük még roma származású is ...a zsidót már emlitettem ...hogy a katoloikust reformátust ...és az egy ateista házaspárt ki ne hagyjam. amikor 10-16-an kirándulunk..vagy ünnepeket ülünk...nos az mindég szép és kellemes élmény ...tudod én ehhez a zsidó beszédhez vagyok szokva amit a haverom produkál..és nem amiket itt olvasok...vallásgyalázás..és fikázás terén.
lajospapa
Schiffer fontos és hathatós szerepet vállalt már a korábbi kétharmadban is. Most is sokat köszönhet neki a Fidesz. Remélem egyszer megköszöni. Mint Torgyán apónak Dávid Ibolyának, Ángyán Józsefnek. A viselkedése egyébként lehet genetikus...
jancsik68
@tavaszi: Az ilyen szöveg,amit nagy nehezen össze tákoltál egy náci Németországban maximum megfelelt.Az én zsidom,az én cigányom stb az akkori korra volt tipikus.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.