A matematikatanárok szakmai szervezete levelet írt Orbán Viktornak, melyben azt kifogásolják, hogy nem egyeztettek velük a tankönyvellátás korlátozása előtt és kérik az intézkedés felfüggesztését. Úgy vélik, elég kompetensek ahhoz, hogy bővebb körből választhassák ki a matematika tanításhoz való tankönyveket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
@tavaszi: A tanároknak nem a suli érdekében, hanem a gyermekek érdekében kell húzniuk. Ez több, mint 2/3-ad arrogancia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@tavaszi: Rosszul hiszed! A városod gimi igazgatóját meg ki kell vágni, mert az ilyen szöveg aminek te is pártfogója vagy, na az az arrogáns megnyilvánulás! és a szabotálás maga! Patkány lehet az az igazgató és nagy popó tisztogató!
Sziszifusz
@tavaszi: Lázadásnak nincs helye !! Kirúgni akinek más a véleménye !!
F_Viktor
@szöszmösz: Az ilyen arrogáns, megfélemlítő bolsi módszereket alkalmazó "református gimnázium igazgató"-k gyermekszeretete kimerül a pedofíliában.
coyote3
@tavaszi: Igazad van! Mindenkit megfélemlíteni, kirúgni, aki nem a dicső nemzetvezető testvér szája íze szerint munkálkodik nagy nemzetünk szárnyalásán! Majd megtudják ezek a viharban konyakot rendelő ingyenélők, mi a demokrácia!!!
egyember
Az ilyen akciók csak akkor érnek el valamit, ha megindul nálunk a Nemzeti Többségvédelmi Program és sikeres lesz.
human
@tavaszi: És szerinted azt a szakit kell a gyárból kirúgni aki azt mondja, hogy ez így hülyeség és meg kell tartani, akik bólogatnak, hogy "Igen igazgató úr, ha szentelt vízbe mártjuk a csavarokat, akkor sokkal tartósabbak lesznek.". Mi lesz az ilyen gyárral 1-2 év múlva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.