A hajléktalanok a területi választási iroda címéhez tartozó választókerület jelöltjeire szavazhatnak – így gyakorolhatja alapjogát olyasvalaki, akinek nincs fedél a feje felett. Nem igaz, hogy minden hajléktalan apolitikus lenne, vagy a pártok vinnék őket kézen fogva a szavazó urnához. Egy szegedi, politikailag öntudatos hajléktalan választóval beszélgettünk, aki egy évvel ezelőtt került az utcára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ugyan már a királyhoz egy mocskos hajléktalan még a közelébe se mehet sőt az alattvalók se.Csak az aprópénzért tapsikoló agyatlan majmok és a birka szavazók nézhetik meg közelről az Istenüket egy átlagember csak álmodozhat róla!!
Dr. Felipe
Egy közönséges akinek semmijesincsannyitisér ember szájára nem veheti a fényességes bolseviktor elvtárs nevét. Hogy gondolta hogy csak úgy szólhat hozzá.

Mikor még az MTI sem fotózhatja fényességes tekintetét.
nemsemmi
Nem engik azt az ellenzéki politikusoknak sem.
Azért nem vitázik.
Ő most uralkodik!
Az uralkodó mindenki felett áll!
Legfeljebb egy másik uralkodóval vitázna, de az ugyebár nincs az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.