A visegrádi együttműködés ma fontosabb, mint a négy ország európai uniós csatlakozása előtt volt, holott annak idején még felvetődött a kérdés, hogy mi lesz vele 2004 után. Ezt mondta Martonyi János külügyminiszter a Magyarország EU-csatlakozásának 10. évfordulója alkalmából rendezett nemzetközi konferencián. A lengyel és a szlovák külügyminiszter is méltatta a csatlakozást, de azt is hangsúlyozták, ha valami nem működik, akkor azért nem Brüsszel a hibás, hiszen az Unió mi magunk vagyunk. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"...de azt is hangsúlyozták, ha valami nem működik, akkor azért nem Brüsszel a hibás, hiszen az Unió mi magunk vagyunk..."
Na most akkor tessék már eldönteni melyik oldalra álltok...köpönyegforgató szarjankók.
bakegya
-kérem szépen-csakkk és csak is az adakozók tegyék fel a kezüket!-ejnye vicktorka meddig tartogatod még a zsebben a mancsodat?-hát neked semmi nem elég,már hármat számoltam,azt állítod hogy a tíz parancsolatot is ismered,az apád istenitenére is esküszöl-és még mindíg egy angyalka képében bunkó vagy?-a határaidon kívülieket is képes vagy bevonni a disznóságaidba?-ejnye,bejnye ne várd meg hogy putyin bátyó üritse ki a zsebeidet!!!DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.