A szakma attól tart, hogy Hoppál Péter, a Fidesz szóvivőjének államtitkári megbízása végképp leértékeli az oktatást – írja a Nol.hu.

Még mindig nagy a bizonytalanság annak kapcsán, hogy ki lesz Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár utóda. Annyi bizonyos, hogy Hoffmann legesélyesebb utódjaként Hoppál Pétert, a kormánypárt szóvivőjét emlegetik.

Az oktatás szereplői közül többen aggódva figyelik a kormányalakítással összefüggő eseményeket, a közoktatás egyik vezető pozíciójának lehetséges örököséről pedig úgy vélik: Hoppál kinevezése azt szimbolizálná, hogy a miniszterelnök teljesen leírta a közoktatást – olvasható a Nol.hu cikkében.

Hoppál 2009 óta tagja az Országgyűlésnek. Kétségtelen: annyi köze mégiscsak van az oktatásügyhöz, hogy az eltelt években tagja volt a parlament oktatási bizottságának. A bizottsági tagok közül többen úgy emlékeznek, hogy nem volt túl aktív e munka során, érdeklődést nemigen mutatott a téma iránt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Eddig csak hazudozott össze-vissza ez a faszkalap. Most már az oktatást is hagyják neki tönkrevágni? Mi jön még ezután? Irány London...Feleségestől gyerekestől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Erre csak azt írhatom: Temetik az oktatást, és vele az ország jövőjét is! hoppál péterke, jól nézünk ki! Azt hiszem, tényleg "nyergelni" kell, a gyerekek miatt!
kkalman
Régi, új kormányunk folytatja, sőt, fokozza a nemzeti birkatenyésztést.
jancsik68
@bencemacska: Ecserin vett diploma,mint dojcs tominak,akol tanfolyam,jeles bégetéssel,ezt érdemli az un magyar nemzet.Államtitkár helyettesnek javaslom a bukott,asszony,család verő tökés püspök urat,importált román félromán állampolgárt!!
bencemacska
@jancsik68: Hogy képzeled, ott dolgozni kell!
A püspök úr megy Brüsszelbe bennünket képviselni. Mennyivel kevesebb munka, és több fizetés!!!
JAJMÁR
Mindegy ki lesz az okt.államtitkár. Az, hogy ma még működik a közoktatás, az a helyi pedagógusok miatt van, nem a H.R. miatt, így bárki is kerül helyére, ua. működik tovább. Az pedig nyilvánvaló, hogy az államtitkárok nem a saját elképzelésük szerint alakítják az oktatás-nevelést, ők is végrehajtók. A "folytatjuk" ápr.6.-án eldőlt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.