A szakma attól tart, hogy Hoppál Péter, a Fidesz szóvivőjének államtitkári megbízása végképp leértékeli az oktatást – írja a Nol.hu.

Még mindig nagy a bizonytalanság annak kapcsán, hogy ki lesz Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár utóda. Annyi bizonyos, hogy Hoffmann legesélyesebb utódjaként Hoppál Pétert, a kormánypárt szóvivőjét emlegetik.

Az oktatás szereplői közül többen aggódva figyelik a kormányalakítással összefüggő eseményeket, a közoktatás egyik vezető pozíciójának lehetséges örököséről pedig úgy vélik: Hoppál kinevezése azt szimbolizálná, hogy a miniszterelnök teljesen leírta a közoktatást – olvasható a Nol.hu cikkében.

Hoppál 2009 óta tagja az Országgyűlésnek. Kétségtelen: annyi köze mégiscsak van az oktatásügyhöz, hogy az eltelt években tagja volt a parlament oktatási bizottságának. A bizottsági tagok közül többen úgy emlékeznek, hogy nem volt túl aktív e munka során, érdeklődést nemigen mutatott a téma iránt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Eddig csak hazudozott össze-vissza ez a faszkalap. Most már az oktatást is hagyják neki tönkrevágni? Mi jön még ezután? Irány London...Feleségestől gyerekestől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
Eddig csak hazudozott össze-vissza ez a faszkalap. Most már az oktatást is hagyják neki tönkrevágni? Mi jön még ezután? Irány London...Feleségestől gyerekestől.
coyote3
Ha ez most nem lenne komoly igazán jót kacaghatnánk ...
Hellcat
Ez nem kegyelemdöfés hanem nyilvános akasztás egy megkövezés után.
human
Remélem, hogy ez a hír csak gumicsont.
Senara
Hoppál polgár ha eddig elrontottad a tortát vagy a vargabélest (biztos sokszor megtörtént ) akkor rákenhetted a munkatársadra és megettétek amit "főztetek" ! Oktatásba is belekavarsz kivel eteted meg .? A keverőtáltól és a sz..r keveréses szóvivéségtől ,eljutni köznevelésért felelős államtitkári megbízatásig, nem semmi . A Kazinczy utcai iskola pedellusa többet ért az oktatáshoz bagaméri hoppá peti .
bencemacska
Milyen végzettsége van a cukrászon kívül?
bencemacska
folyt...
Valaki tévedésben van ez nem a cukrász, hanem zenész. És a pedagógiai előképzettsége meg van.
postamester
Marad az oktatásügy olyan hoffmanrózsika álma szinten...
Vagy még azon sem ???
torman
Nem szeretem ezt az embert, de annyit megemlíthetnének, hogy Egy iskola igazgatója volt éveken át és a politika miatt vonult ettől vissza. A Rózsikánál csak jobb lehet, de kétségkívül nem ő a legalkalmasabb ember erre a feladatra. Az igazán erre alkalmas emberek a politikától távol maradnak és civil szervezetekbe menekülnek!
bakegya
Fidesséknél jobb "fogtechnikus"kiképzés nincs !!!-és ezt mintázza a felcsuti maradona rokonysága,haveri köre,üzletfelei meg az orbán anyja kínja is!-a tehetséges magyar birkapiacnak meg ennyi kötelező irodalom elég is az egypárti-kétharmaddal-a létszámfelettiek meg dögöljenek meg.---Ahogyan szavaztál...
Igazi Trebics
A karnagy úr, igenis szeretni való! Mennyi mindent tett a városáért is! Mi itt Pécsen nagyon szeressük a karnagy urat!
Mobil123
Az oktatást lehet még ennél jobban ?? Bár ezek bármire képesek! (amin keresztül mennek a gyerekek a felvételi értesítőkkel kapcsolatban az valami horror!! )
bretagne
Amíg szóvívő volt (vagy van?) addig mindig leírták neki, mit kell mondani. Most miért lenne másképp? Kiderült, hogy olvasni tud. Majd valaki megírja a leckéjét.
picike
amikor én dolgoztam a fönök szorozni sem tudott nem hogy összeadni és akkor mi van ő volt a fönököm hááááááááááát ,majd megtanulja @bretagne: van idő mindenre
Desischado
Erre csak azt írhatom: Temetik az oktatást, és vele az ország jövőjét is! hoppál péterke, jól nézünk ki! Azt hiszem, tényleg "nyergelni" kell, a gyerekek miatt!
kkalman
Régi, új kormányunk folytatja, sőt, fokozza a nemzeti birkatenyésztést.
jancsik68
@bencemacska: Ecserin vett diploma,mint dojcs tominak,akol tanfolyam,jeles bégetéssel,ezt érdemli az un magyar nemzet.Államtitkár helyettesnek javaslom a bukott,asszony,család verő tökés püspök urat,importált román félromán állampolgárt!!
bencemacska
@jancsik68: Hogy képzeled, ott dolgozni kell!
A püspök úr megy Brüsszelbe bennünket képviselni. Mennyivel kevesebb munka, és több fizetés!!!
JAJMÁR
Mindegy ki lesz az okt.államtitkár. Az, hogy ma még működik a közoktatás, az a helyi pedagógusok miatt van, nem a H.R. miatt, így bárki is kerül helyére, ua. működik tovább. Az pedig nyilvánvaló, hogy az államtitkárok nem a saját elképzelésük szerint alakítják az oktatás-nevelést, ők is végrehajtók. A "folytatjuk" ápr.6.-án eldőlt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.