Bár mérget nem találtak, de a szakemberek már tudják a halál okát. A papírokon az áll: önkezűség. Ugyanakkor további toxikológiai vizsgálatok elvégzését látják indokoltnak a leletek alapján. Önkezűség – ezt jelölték meg a halál okaként Welsz Tamás halotti bizonyítványán – értesült a Hír24. Úgy tudjuk, a papírokat április 10-én állították ki. A vállalkozó szervezetében – egyes hírekkel ellentétben – nem találtak semmilyen mérget. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a szakemberek már egy ideje tudták, hogy hogy a férfi halálához hirtelen szívleállás vezetett, amely nem szervi okok miatt következett be. Feltételezhető, hogy Welsz valóban valamilyen afrikai méreggel vetett véget életének. A szakemberek további toxikológiai vizsgálat indokolt a leletek alapján.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
de jó!! azt hittem ennek a hétpróbás gazembernek még halotti papirja sem lesz. hiába mindég helyükre kerülnek a dolgok-pecsétek-emberek-eszmék-szabadon áramolhatnak...ki milyen útlevelet tud beszerezni...végre leszállhatok a "tűkről"---amin ülök azóta, hogy mikor lesz már a szarházonak meg a halotti papirja.
Yoda69
Arra azert kivancsi lennek egy halotkem hogyan tud kulonbseget tenni az onkezuseg es az idegen-kezuseg kozott?
Biztosra csak azt allapithatja meg, hogy mereg vegzet vele. De hogy azt a merget bevette, vagy bevetettek vele, szerintem nem az o hivatasa, hogy megallapitsa.
Pisti271
@Yoda69: Megtalálták a kezén az ujjlenyomatát. :)
human
@Yoda69: Elsőre nekem is ez ugrott be. Már megállapították, hogy önkezűség volt, de még azt sem tudják, hogy méreg végzett-e vele. Pedig volt elég idejük erre. Mindez csak azt erősíti meg, hogy ködösítenek. És miért is akart volna öngyilkos lenni? A kiszivárgott információk szerint éppen hogy beszélni akart és nem volt az az öngyilkos fajta. Vagy valakit fedezni akar a nyomozóhatóság az öngyilkosság látszatával?
mariaberta
Remek vizsgálatok, ahány nap, annyiféle ok. Kíváncsi lennék, mi az igazság, de azt hiszem soha nem fogjuk megtudni, vigyáznak, nehogy kiderüljön.
Igazi Trebics
Jajj, hát mit értetlenkedtek? A szervek tudják, hogy ők nem bántották ezt a derék hazafit, nopláne nem ölték meg. Tehát csak az önkezűség maradt!
Különben is mindenki láthatja, hogy egy olyan igazi suicid fajta volt W.T.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.