A nyilvános cégbírósági adatok szerint Welsz Tamás volt élettársa, Horthy Andrea Welsz korábbi cégének, a vállalkozó vagyonát is birtokló Charity March Kft. ügyvezetője lett egy nappal azután, hogy a férfi meghalt – írja a Blikk.

Erre pedig csak úgy kerülhetett sor, hogy a nő igazolta, hogy ő a tulajdonosa a Welsz magyar cégét birtokló Cavalli nevű, Seychelle-szigeteken bejegyzett offshore cégnek, nem mellékesen pedig – ezáltal – a megboldogult Welsz Tamás minden vagyonának.

"Tudomásom szerint egy halotti anyakönyvi kivonatot kért Horthyéktól a cégbíróság, de mivel azt csak a hozzátartozók kaphatnak, a hölgy becsatolta a Welsz haláláról szóló újságcikkeket: a Blikket, a HVG-t, az Indexet. A cégbíróság ezt végül a halotti anyakönyvi kivonat nélkül is elfogadta, s az iratokból kitűnik, a Welsz-vagyon irányítása immár Horthy Andrea kezében van" – ezt állította a Blikknek Welsz egyik közeli barátja.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libelle
Na, nem vagyok én abban biztos, hogy meghalt az a pali. Elképzelhetettlen egy ´Jogállamban, hogy a kormány a hatalmas hallgatásba burkolózzik, egy ilyen állitólagos elhunyt személyt illetöen. Nem is akárhogyan halt meg, roppan komplikált volt ez az elhalálozás. Milyen érdekes, elmúltak a választások és Simonról egy szót nem lehet hallani. Hmmm...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@human: Ez egy politikai játszma, ahol a játékot a politikai elit játssza, a nyilvánosság vakításával. A politikai hatalom a demokrácia feletti egyed, mely nem rendelkezik, emberi, közösségi, igazságérzettel, csak a politika hatalmával.
libelle
@Desischado: Persze nem szabad Simont sem elfelejteni. Az a téma több mint nagyon érdekes. Àllitólagosan senki semilyen bankban nem látta, nem találkozott vele. A legérdekesebb, hogy még magyar ùtlevele sincs szerencsétlennek nemhogy akármilyen. Ilyen helyzetek csupán egy diktaturában történhetnek meg. A halszemü V-kerületi pógármester érdekes vagyonszerzése le volt a választások elött tiltva minden kormány adón! A sok elvakult pedig csak azt nézi. Mindig mondom, késöbb, amikor a baj katasztrofába torkollódik nekem ne mondja senki, hogy "hát én nem tudtam". Mindenki tud mindent, HA AKAR !!
bakegya
@libelle: nem ügy-volt már ilyen-sikeresen lerendezve!@keresztapa: így van-erre is jó volt és van a kétharmados hatalom-aztán még az alkotmányka is ügyes!
Belügyesen minden védekezési-nyilvánosságunk le van földelve!-az Interpol persze köröz csak nem a fejeseink feje fölött!?
"-non profit"-és ez úgy kell harmadjára is a magyarok többségének!...
nezelodo
"SpamKontroll
Hát igen... Minden sikeres férfi mögött áll egy asszony... "

Ezt valaha úgy ismertem, minden nagy jövőjű férfi mögött mindig egy nagy múltú nő áll. Itt biza' melléfogott a közmondás kiagyalója.
A Hölgy gyors cselekedete inkább arra utal, versenyben volt, nehogy a hatalom eltüntessen valamit ami a politikának nagyon kényelmetlen, neki meg veszteséget okoz. Összességében azt gondolom, a fijjuknak érdeke ez a nagy sumák.
SpamKontroll
@nezelodo: Ezek nem semmi emberek...

Az ilyen fajta férfit vagy nőt semmilyen morál vagy szemérem nem tart vissza semmitől...
bencemacska
Már megjelent Fidesz közeli szereplő is Kubatov személyében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.