Semmi nem veszélyezteti a Fidesz-KDNP kétharmados parlamenti többségét, miután az Alkotmánybíróság (Ab) elutasította az Együtt panaszát, és úgy döntött, nem sérti az egyenlő választójog elvét a választási törvény, amely győztes jelöltek után is ad töredékszavazatokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Csak azt nem értem, miért nem veri a fidesz-tábor a mellkasát, hogy ismét 2/3-uk van. Mert négy éve nem tudtak vele betelni. Persze, meg van erre is a magyarázat. Azért nem, mert a tartalék jelentős részét elherdálták. Mert stadionokat be kell fejezni. Mert a költségvetési hiány nagyon magas. Mert hiányzik a nyugdíjkasszából 42 milliárd. Mert azt hitték, győz a baloldal, s jöhetnek a korábban megszokott rendbontások. Most meg a saját kardjukba dőltek. Nem örülök neki, mert ezt mindannyian megfizetjük, nekik meg ott vannak a milliárdjaik. Csak a emberek haragjával nem számolnak.
tavaszi
nem...valóban nem számolunk az emberek haragjával...most május 25-én...ugy megharagudtak a választók a kormányra ...hogy gyorsan kiküldtünk 12 embert brüsszelbe...büntetésből...mert haragszunk rájuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.