A vádelőkészítés szakaszába lépett Balogh József volt fideszes képviselő ügye. Balogh a rendőrség szerint úgy megverte az élettársát, hogy az kórházba került, de azt állította, hogy a nő csak elbotlott a kutyájukban.

Befejezte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség Balogh József volt fideszes képviselő, Fülöpháza polgármestere ügyében – írta a Népszabadság. Az ügyészség szóvivője, Nagy Andrea szóvivő azt mondta, hogy az eljárás a vádelőkészítés szakaszába lépett, így még nem emeltek vádat a Fideszből kizárt politikus ellen.

A gyanúsítás szerint a politikus tavaly áprilisban megverte élettársát, akit kórházba kellett vinni. Balogh József korábban arra hivatkozott, hogy a család időközben elpusztult vak komondora okozta élettársa sérülését, utóbb azonban az ügyészség közölte: "szándékosságra is kiterjedő beismerő vallomást tett"

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
szándékosságra ? ugyan már ... Őt is megfenyegette a vak komondor :(
Senara
Feleségül vette a"beavatott "menyecskét , tehát nem köteles tanúvallomást tenni . Védelem tanúja a komondor elpusztult , tehát ő sem tud vallomást tenni . Marad egy kis ejnye -bejnye 3 évre felfüggesztve .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.