Magyarország kiemelt stratégiai szövetségesének nevezte Németországot Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Berlinben, az Angela Merkel német kancellárral tartandó megbeszélést megelőző sajtónyilatkozatában, a kancellári hivatalban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
A fidesz kinti pártjának helyszinén, a Kancellár asszony, mialatt a csuti a beszédét mondta, felállt, és beszélgetni kezdett másokkal. Szerintem ez eléggé definiálja, mennyire érdekli Frau Merkelt orbán.
human
Orbán: "a győzelem jó dolog, a nagy győzelem nagyon jó dolog"
Mondta ezt úgy, hogy 600 ezer szavazattal kaptak kevesebbet 2010-hez képest.
Hazudnak ezek napi 24 órában.
silber13
@Desischado: Azt hiszed, Észrevette? Nem hiszem, ő a felolvasással volt elfoglalva, mint általában mindig. 3 mondatot már képtelen fejből elmondani.
coni
Szegény Merkel hiába is beszél, ő csak a kokiból ért. Merkelből egy sallert se néznék ki.
Desischado
@coni: A Kancellár asszony adhat neki kokit, sokkal fájdalmasabb módon is! És szerintem adott is! Mert ahhoz, hogy az Unió befagyasztotta a pénzeket, nyilván neki is köze van! Amúgy meg okos hölgy, nyilván nem állna le egy ilyen világszégyenével, aki arra sem méltó, hogy a cipőjéről a port letörölje!
@silber13: Tudom, nevetek is rajta eleget! Haláli, hogy a nyomorult két mondatot sem tud felmondani! Hogy tudott ez lediplomázni Oxfordban, pedig úgy tudom, hogy az világhírű, patinás egyetem, de ezek szerint mégsem! Amúgy meg, hogy megértse a virágnyelven jelzett adást, hogy kényszerből megtűrt, valójában Persona non grata, az meghaladja az agyi kapacitását. Az agya a hazudozásra, és a lopásra van beállítva, máshoz nem ért!
human
@coni: A nők nem sallerekkel büntetnek, hanem rafináltabb módszerekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.