A múlt hét végén előbb az amerikai védelmi miniszter, majd a NATO főtitkára a védelmi kiadások növelésére szólította fel a tagországokat az ukrán válság kapcsán. A NATO adatai szerint Magyarország ezen a téren tavaly a legrosszabbak között volt, idén pedig tovább romlott a helyzet. Az európai NATO-tagállamoknak növelniük kell védelmi kiadásaikat az Ukrajna elleni orosz fellépés fényében – jelentette ki a napokban Washingtonban Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter. "Minden NATO-tag részéről megújított pénzügyi kötelezettségvállalást kell látnunk" – hangsúlyozta a Pentagon vezetője. Sürgette, hogy a NATO védelmi minisztereinek elkövetkező ülésein vegyenek részt a költségvetésért felelős vezetők is, és hogy a tanácskozásokon összpontosítsanak annak a megtörésére, hogy az európai tagállamok katonai költségvetése folyamatosan csökken.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig nálunk bolseviktor elvtárs minden héten csatába megy. Nem hinném hogy lenne még egy ilyen harcias ország a NATO keretein belül mint orbanisztán. Mi már minden ellenséget legyőztünk, minden csatát megnyertünk. Ezt csinálja utánunk a NATO ha tudja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@silber13: természetesen igazad van., én kösz a lektorálást ,ez a szezon --és fazon esete --egy öngyújtó---avagy, egy egész flotta---mecsoda kölömbség!:-))
Desischado
Én is azt mondom, amit Nemkati, mit vegzálnak itt bennünket, mikor most is csatába megy a vezír? Van itt háború dögivel minden héten, elmebajos orbán már nyergeltet, minek itt még a NATO is! Tessék már békén hagyni, micsoda dolog, hogy nyaggatnak itt holmi pénzzel, meg kötelességgel? Ide a pénzt, a többi meg ráér, azzal nem kell foglalkozni! Mondaná orbán, mert nekik ez a lényeg, a zseton, a többi meg legyen a másik gondja!
lópicigáspár
Azt hiszem új vállalkozásba kezdek! Nyilakat fogok gyártani és felfegyverezzük belőle katonáinkat! :-)
mate03
@Dr. Felipe: Csak ne feledd Viktorunk, még csúzlival is hadat üzen mindenkinek! Pedig aki levan szarva az ne ugráljon!
keresztapa
Ez a NÁTÓ olyan mint a "MSZP" mesebeli! De az legalább vagy van, vagy nincs!
kukac50
Rogánra költötték a pénzt és elfogyott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.