A bukott baloldal újra arra készül, hogy Brüsszelből próbálja megakadályozni a magyar kormány munkáját és lejáratni Magyarországot, de ezt nem fogjuk hagyni – mondta a Fidesz szóvivője szerdán Harkányban.

Hoppál Péter annak a szállodának a bejárata előtt tartott sajtótájékoztatót, ahova Puch László, az MSZP baranyai elnöke, a párt volt pénztárnoka baráti találkozót szervezett szerdára és csütörtökre az Országgyűléstől búcsúzó szocialista politikusoknak.

"Az MSZP volt pénztárnoka ebbe a harkányi wellness szállodába invitálta a bukott baloldal szereplőit, hogy elemezgessék a választási vereségük okait, de a választók akarata világos volt: azt mondták április 6-án, amit már négy éve is, hogy nem kérnek többé a bukott baloldalból" – fogalmazott a Fidesz szóvivője.

Hoppál Péter hangsúlyozta: az emberek sem a baloldal szereplőiből, sem a politikájából, sem a stílusából nem kérnek. "A választókat nem lehet megvezetni, a választáson mindenki saját szemével láthatta, hogy a magyar emberek véleményt nyilvánítottak: akkor sem kérnek a baloldali politikusokból, ha együtt vannak és akkor sem, ha külön-külön indulnak" – mondta.

A politikus szavai szerint mindegy, hogy a bukott baloldal szereplői kötnek, vagy nem kötnek alkalmi szövetséget. A helyzet egyértelmű: "ugyanazok akarják tönkretenni Magyarországot, akik ezt egyszer már megtették, és ma ebben a szállodában szövögetik újabb terveiket.

Hozzáfűzte: miután itthon elbuktak, arra készülnek, hogy Brüsszelből próbálják akadályozni a magyar kormány munkáját és lejáratni Magyarországot ugyanazokkal a módszerekkel, mint amikkel az elmúlt öt év európai parlamenti ciklusában tették.

A szavazókkal összefogva történelmi vereséget mértünk a baloldalra az országgyűlési választáson, és az európai parlamenti választáson is nemet fogunk mondani rá – hangsúlyozta a Fidesz szóvivője.

Hozzátette: "nem fogjuk hagyni, hogy a bukott baloldal diktáljon Brüsszelből nekünk, magyaroknak, nem fogjuk engedni, hogy erre szövetkezzenek azok, akik egyszer már tönkretették az országot, a magyar emberek nem fogják engedni, hogy hátba támadják őket, ahogy azt az elmúlt években megtették".

Hoppál Péter arra az újságírói kérdésre, hogy miért tartotta fontosnak megszólalni a szocialista összejövetellel kapcsolatban, hiszen nem hivatalos, hanem baráti találkozóról van szó, azt válaszolta: olyan MSZP-s politikusok is vannak a meghívottak között, akik szerepelnek a párt európai parlamenti listáján. Az ő személyükben pedig veszély fenyegeti Magyarországot, mert folytatódhat az a politika, amit a korábbi években gyakoroltak.

A sajtótájékoztatót követően Puch László kijött a szálloda elé és üdvözölte Hoppál Pétert. A két politikus mosolyogva kezet fogott és néhány szót váltott egymással.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Aztán ez a patkány lesz a zoktatási miniszter. Akinek van lehetősége inkább külföldön taníttassa a gyerekeit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
Ennek a performansznak mégis mi értelme volt? Miért kellett ehhez elmenni Harkányba?
Igazi Trebics
@dzurinda: Nem olvastál figyelmesen!
A karnagy úr az előtt a harkányi szálloda előtt tartotta a bukott baloldalas performaszát, ahol a kiselejtezett maszoposok tartották a "búcsú bulit", Puch elftivel az élen!
dzurinda
@Igazi Trebics: Nagyon is figyelmesen olvastam. A kérdésem továbbra is az, mi értelme volt ennek a performansznak?
Igazi Trebics
@dzurinda: Te a papagájon számon kéred, hogy miért viselkedik úgy, ahogy?
Lehet, hogy nem is papagáj, hanem mazsom!
Mi ismerjük a karnagy úr számtalan megmozdulása alapján, már nem csodálkozunk semmin! :-(
Hellcat
Mi a tökömet vártatok de őszintén???Hogy majd abbahagyják a szardobálást és a mocskolódást? Ugyan már...erre szavaztak az emberek ezt kell hallgatni...a tetves fideszes propagandát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.