Hamarosan önnek is kampánylevelet hozhat a posta Orbán Viktortól. A miniszterelnök a levélben előbb mindenkinek megköszöni a támogatást, majd felhívja a figyelmet arra, milyen fontos kérdés, hogy miféle embert küldünk Brüsszelbe az EP-választáson. Orbán Viktor szerint a magyar "a legegységesebb nemzet ma Európában". Akárcsak április 6-án, május 25-én is le kell győznie a Fidesznek a jobb- és baloldali szélsőségeket - írja Magyarország miniszterelnöke, arra biztatva minket, hogy családunk, szomszédaink körében is toborozzunk szavazókat az EP-választásra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@tavaszi: Név szerint fel tudod sorolni, kik dobják ki, és kik nem, és melyiküknek mi a pontos lakcíme? Ennek az információnak óriási értéke van. Kubatov eftárs például biztosan díjazná.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tavaszi: Nem hinném , nekem csak Orbán szokott küldeni, pedig a tavalyi opera bálon mondtam neki nem kérjük..
JAJMÁR
Már mindent tudok, én nem kérem a levelet, az előállítási árát viszont felajánlom a hajléktalanok javára! Elég lesz egy netes kimutatás, hogy megkapták!
postamester
@JAJMÁR: Csak ne a tárki, vagy a századvég csinálja a kimutatást...
JAJMÁR
@postamester: 18:04 Hú, tényleg ! Ez se nem olyan egyszerű :)
nezelodo
Mondtam én már, hogy bőven van pénzem az Orbán leveleire!! Egyet hozott a posta, egy hete, egyet meg a kedvenc helyi nyomdásza hirdetési újságjába csomagolva dobtak be a ládába. Mondhatnám, ingyen van, egye fene, de nem igaz. Éveken át hizlalta a lenyúlós képviselő nejlon szatyros átutalásokon keresztül mindenféle azonosító nélküli rágalmazó kiadványok fejébe a vazallusát.
Aztán marha szerencséje lett a fiúnak hiszitek, ha nem hat trafikot nyert egyszerre!!! Én a helyébe nekilátnék lottózni, amilyen szerencséje van ott is nyerne!
A lottókitöltéshez még helyesírási ismeret se kell, éppen eleget szenved (eredménytelenül) ezzel a feladattal a saját újságjának a megszerkesztése közepette!
dr. prédikátor
@tavaszi: Te vidéki bugris! ha olyan nagy paraszt vagy áruld már el hogy a tehén az elejével fekszik e le,vagy a hátuljával kel e fel először!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.