Elmarasztalta Magyarországot kedden közzétett első fokú ítéletében az Európa Tanács égisze alatt Strassburgban működő Emberi Jogok Európai Bírósága a tényleges - vagyis a felülvizsgálat lehetőségét kizáró - életfogytiglani szabadságvesztés büntetés miatt. Egy veszélyes bűnözőnek több ezer eurós kártérítést ítéltek meg - az adófizetők pénzéből.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Eltörölve,a halálbüntetés-nem értek vele egyet, de legyen--Most azzal az álszent magyarázattal- hogy sérti az ítélet, a szabadulás lehetőségében vetett ,véglegesen elvesztett hitében a gyilkost-ez képtelenség.És azt kit-kiket megbecstelenítettek, kiraboltak--majd brutálisan megöltek--azokkal,és hozzátartozóikkal mi van?Ilyenkor mindég az a képtelenség jut eszembe--hogy ezek a seggfejek, kik ilyen törvényen gondolkodnak----mit tennének ha az ő szeretteiket ilyen módon bántalmaznák--?
csikknorisz
Ne legyen tényleges életfogytiglan akkor. Legyen úgy, mint az amcsiknál, kap 150-200 évet, aztán ha letelik, szabadon távozhat. :)
kumming
@csikknorisz: Erről van szó, ez a megoldás.
varirmag
A strasbourgi "Emberi Jogok" Európai Bírósága egyszer ebben a büdös életben foglalkozhatna már az áldozatok jogaival is !!!

Sok "jogvédőnek" nevezett baromarcú, jó magas fizetésért nagyobbnál nagyobb ostobaságot beszél.
csikknorisz
@kumming: 2 hete például 439 évre ítéltek egy fickót San Franciscóban, és elvileg ez nem számít tényleges életfogytiglannak, mert megvan a lehetőség a feltételes szabadlábra helyezésre. Gyakorlatilag meg soha nem fog szabadulni, még ha a nyolcadrészére csökkentenék, akkor is több, mint száz évig kéne élnie, hogy feltételesen szabadlábra kerüljön.
Meine Ehre heisst Treue
Micsodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? Mi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan???

Akkor mit szólnának, ha a szívemnek oly kedves, eszméletlen durva kényszermunkatáborokat vetnénk be a bűnözés felszámolására??? Ide, a barbár vadkeletre a létező legbrutálisabb módszerek kellenének a bűnöző selejt végleges eltakarítására!!! Miért kell a söpredéket kímélni??? Egyszer kell(ene) rendet tenni, utána a rendszer brutalitása maximális garancia lenne a hosszú távon fenntartható rendre.

Nesze nektek, uniós demokrácia, emberi jogok grrrrr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.