Mezőgazdasági leányvállalatot alapít a Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft., miután a tulajdonosi jogot gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. igazgatósága hozzájárult a kérelméhez, az Agro Rehab Kht. 2015-18 végére várhatóan 180 megváltozott munkaképességű szakembert foglalkoztat majd a 250 fős összlétszámból - közölte a Főkefe az MTI-vel csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A főkefélő jól kefél-és ingyen,akkor hogyan és mért csinál ki megváltozott képességű zseniket 15-18-ra ?-ha már holnaptól fogyatékkal élő rabszolgákkal dolgoztat-az én számlámra ne állítson fel senki kellő fogyatékossággal semmit-és főleg senkit!-az MTI-kukájába már minden beleférhet-én elhiszem-de az én kukámat ne tőtögesse senki,majd fogyósra csinálom én-ha úgytetszik.
bakegya
Egyébként kefélnek ,mert megéri-de csak nekik-és az meg hazugság, hogy ezek szociálisan becsülettel gondoskodnak-arról igen aki hasznot hoz-aki meg nem az mehet a balfenékre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.